Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Škoda Auto odštartovala testovanie vozidla Fabia Super 2000 + nové video

Tuesday, 19. 02. 2008 - 08:53, T. Szabosi   

Škoda Auto odštartovala testovanie vozidla Fabia Super 2000 + nové videoŠkoda Auto 11.2.2008 odštartovala testovanie prvého funkčného prototypu vozidla Škoda Fabia kategórie Super 2000. Tento športový dravec vychádza z druhej generácie modelu Fabia. Jeho základné technické parametre spĺňajú propozície automobilovej federácie FIA mimo iného i dvojlitrovým benzínovým atmosférickým štvorvalcom, šesťstupňovou sekvenčnou prevodovkou či pohonom všetkých štyroch kolies s troma mechanickými diferenciálmi.



„Sme radi, že sme zahájili testovanie Fabie Super 2000. V tomto roku chceme vozidlo optimalizovať a úspešne homologizovať, aby sme ho mohli nasadiť na národnej i medzinárodnej úrovni. O konkrétnom nasadení do súťaže budeme ešte diskutovať. Všetko bude závisieť od pokroku, výsledkov testov a záverečnej homologizácie. Taktiež plánujeme ponúknuť tento model súkromným tímom. S našimi zastúpeniami po celom svete budeme úzko spolupracovať na ďalšom vývoji vozidla“, vyjadril sa Dr. Eckhard Scholz, člen predstavenstva Škoda Auto, zodpovedný za technický vývoj.



„Naša viac ako storočná história motoristického športu je unikátna a sme pyšní, že na ňu môžeme nadviazať modelom Fabia Super 2000“, dodal Martin Lauer, vedúci podnikovej komunikácie.


Lucia Busquet, PR manager, ŠKODA AUTO Slovensko s.r.o.




Video v lepšej kvalite(34MB)





Novinka - testovanie Škody Fabia na autokrosovej dráhe v Novej Pake





Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri