Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Škoda Auto dosiahla v roku 2010 nový predajný rekord

Friday, 07. 01. 2011 - 17:57, Tereza Talajová   

Škoda Auto dosiahla v roku 2010 nový predajný rekord

• So 762 600 predanými vozidlami bola po prvý krát prekročená trištvrtemiliónová hranica
• Dvojciferný nárast odbytu: +11,5 % oproti predchádzajúcemu roku
• V nasledujúcich rokoch sa očakáva ďalší rast

skodafabiafacelift.jpg

Škoda Auto dosiahla v roku 2010 najlepšie výsledky v histórii podniku. So 762 600 predanými vozidlami (2009: 684 200 vozidiel) došlo k medziročnému zvýšeniu o 11,5 % a prvýkrát aj k prekonaniu hranice trištvrte milióna predaných vozidiel.

Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, predseda predstavenstva spoločnosti Škoda Auto, hodnotí tento dobrý výsledok ako dôležitý krok v rámci rastovej stratégie podniku: „Škoda podala v roku 2010 vynikajúci výkon. Náš predaj podstatne vzrástol takmer na všetkých trhoch, zvýšili sa aj naše trhové podiely. Na najdôležitejších rastových trhoch sme zaznamenali dokonca zvýšenie o viac ako 40 %. V rámci Rastovej stratégie Škoda preradíme v nasledujúcich rokoch ešte na vyššiu rýchlosť. Do roku 2018 chceme naše celosvetové predaje minimálne zdvojnásobiť. Za týmto účelom ešte podstatne rozšírime paletu modelov značky Škoda a posilníme naše aktivity na medzinárodných trhoch."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri