Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Singapur bude pre Shell a Ferrari 500. pretekom seriálu Formule 1

Thursday, 20. 09. 2012 - 20:09, Daniel Mandzi   

Singapur bude pre Shell a Ferrari 500. pretekom seriálu Formule 1

Víkendová veľká cena Singapuru bude 500. pretekmi spoločného technologického partnerstva Shell a Ferrari. Spolupráca, ktorá siaha do 50-tych rokov minulého storočia zatiaľ priniesla 12 majstrovských titulov formuly 1 v kategórii jazdcov a 10 Pohárov konštruktérov.  

 Martin Trenkler;2012it-alonso-02.jpg

Počas súťažného víkendu budú monoposty Ferrari jazdiť so špeciálnym logom, pripomínajúcim tento míľnik. Pri príležitosti 500-tých spoločných pretekov pripravili Shell a Scuderia Ferrari špeciálny 4-minútový dokument, ktorý priblíži názory osobností ako Luca Di Montezemolo, Stefano Domenicali, Luca Marmorini, Fernando Alonso, Felipe Massa, John Surtees, ako aj pamätníka - prvého víťaza stajne Scuderia Ferrari - José Froilan Gonzaleza. 

Martin Trenkler;2012it-massa-01.jpg

„Naša technická spolupráca so spoločnosťou Ferrari historicky siaha do 50-tych rokov minulého storočia. Bežní spotrebitelia ju, okrem sledovania seriálu formuly 1, môžu zažiť aj každý deň na čerpacích staniciach Shell. Až 99 % zložiek pretekárskeho paliva Shell V-Power je identických so zložkami používanými v najnovšom cestnom benzíne Shell V-Power Nitro+, ktorý od júna tohto roku zakúpite na čerpacích staniciach Shell," hovorí Petr Šindler, manažér komunikácie SHELL Slovakia.

Martin Trenkler;2012it-alonso-04.jpg

O Shell V-Power Nitro+

Palivá Shell V-Power Nitro+ predstavujú najnovšiu generáciu výkonných prémiových palív. Sú to unikátne benzínové a dieslové palivá navrhnuté na maximalizovanie výkonu s okamžitým účinkom. Palivá Shell V-Power Nitro+ sú vyvinuté s použitím najnovších technológii Shell a na slovenskom trhu sú dostupné od 18. júna 2012, pričom plne nahradili palivá Shell V-Power.

Rad palív Shell V-Power Nitro+ sa nesmie zamieňať s palivami Shell FuelSave, ktoré so špeciálne navrhnutým zložením Shell pomáhajú okamžite znižovať spotrebu paliva. Palivá Shell V-Power Nitro+ pomáhajú využiť maximálny potenciál pohonných jednotiek a sú vhodné pre všetky typy vozidiel.

 Martin Trenkler;2012it-alonso-05.jpg

Royal Dutch Shell plc

Spoločnosť Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglicku a vo Walese. Centrálu má v Haagu a jej akcie sú kótované na burzách v Londýne, Amsterdame a New Yorku. Spoločnosť Shell pôsobí vo vyše 110 krajinách sveta v oblasti prieskumu a ťažby ropy a zemného plynu, výroby a marketingu kvapalného zemného plynu a skvapalňovania zemného plynu, ďalej v oblasti výroby, marketingu a prepravy ropných produktov a chemikálií a v oblasti projektov, ktoré sa zaoberajú obnoviteľnými zdrojmi energie. Viac informácii nájdete na www.shell.sk



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri