Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sainz a Moya na IV. Rally de Espana Histórico

Saturday, 03. 03. 2012 - 00:20, Zdenka Frývaldská   

Sainz a Moya na IV. Rally de Espana Histórico

Dvojnásobní majstri sveta v rally, Carlos Sainz a Luis Moya, sa po piatich rokoch vracajú na súťažnú trať. Urobia tak už 9. marca na IV. Rally de España Histórico.

 

sainz-y-moya-probaron-el-porsche-en-francia-17475-full.jpg

Legendárny Španiel Carlos Sainz sa pred historickou španielskou rally spojil so svojím spolujazdcom Luisom Moyom, aby opäť vytvorili súťažnú posádku. Zaujímavú trať, ktorá vedie aj cez madridské hory, sa budú snažiť pokoriť na vozidle Porsche 911 z roku 1981, poháňanom obomi nápravami, ktoré váži len 975 kíl a má silu 330 koní.

sainz-y-moya-volveran-a-formar-pareja-en-el-rallye-de-espana-historico-con-un-porsche-911-17455-full.jpg

Podujatie je zložené z dvoch súťažných dní a ponúka rôzne výzvy, dokonca aj nočné rýchlostné skúšky. Podľa organizátorov je o preteky stále vyšší záujem a aj preto tento rok očakávajú rekordný počet súťažiacich i divákov. Mesto Madrid dokonca rozšírilo podporu tejto udalosti, čo je súčasťou snahy o začlenenie mesta medzi hlavné mestá európskeho motoršportu. Slávnostné otvorenie súťaže prebehne už vo štvrtok večer na námestí Plaza de Oriente pred Kráľovským palácom v Madride.

Zdenka Tamášová

sainz-y-moya-probaron-el-porsche-en-francia-17454-full.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri