Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Henning Solberg v Mexiku neodštartuje, s jeho Fiestou sa predstaví Trivino (+ dizajn auta)

Thursday, 23. 02. 2012 - 21:08, Katarína Ďurecová   

Henning Solberg v Mexiku neodštartuje, s jeho Fiestou sa predstaví Trivino (+ dizajn auta)

Henning Solberg pôvodne figuroval na štartovej listine na tretie podujatie tohtoročného kalendára WRC, ktorým je mexická rally (viac o štartovej listine na túto rally nájdete v tomto článku), nakoniec bol však nútený svoj štart zrušiť.

Oficiálne sa o žiadnych dôvodoch nehovorí, šepká sa ale o tom, že M-Sport od staršieho z bratov Solbergovcov nedostal na účet peniaze. S Fordom Fiesta RS WRC Henninga Solberga nakoniec v Mexiku odštartuje domáci jazdec Ricardo Trivino (pôvodné informácie hovorili o tom, že by Trivino mal štartovať s Fiestou zraneného Matthewa Wilsona).

planetemarcus.free.fr - http://twitpic.com/8m54yy

S týmom Go Fast Energy to teda nevyzerá práve najlepšie a je otázne, kde, či a vôbec s podporou koho sa najbližšie objavia Henning Solberg a Matthew Wilson, ktorí iste dúfajú, že ich tohtoročný tím Go Fast Energy nezanikne tak rýchlo, ako vznikol..



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri