Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Rzeźnik na Vrchovine nechcel riskovať

Wednesday, 10. 04. 2013 - 16:05, Zdenka Frývaldská   

Rzeźnik na Vrchovine nechcel riskovať

Poľská posádka Maciek Rzeźnik - Przemek Mazur bola prihlásená na minulovíkendovú Rally Vrchovina, ktorá otvorila sezónu sprintrally v Česku. Svoju účasť však ospravedlnila.

 

rzeznik-3.jpg

Aj keď Poliaci mali v pláne na Vrchovine testovať do sezóny v Poľsku, svoj štart museli odvolať. Dôvody vysvetlil spolujazdec. "Z pretekov sme sa rozhodli odstúpiť po dlhších konzultáciách s viacerými českými jazdcami. Podmienky naznačili, že preteky sa budú konať v zimnom období a aj keď máme radi jazdu na snehu, potrebovali sme auto nastaviť na Rajd Świdnicki, ktorý by sa už mal konať v jarných podmienkach. Bolo to pre nás veľké riziko, a tak sme sa prihlášku stiahli. V tomto roku sa chceme plne sústrediť na poľský šampionát. Veríme, že naše rozhodnutie nebolo chybné a v cieli prvého preteku dorazíme na nejakom peknom mieste."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri