Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

RUFA SPORT v Prahe s Grzybom aj Kostkom

Friday, 27. 11. 2015 - 08:01, Public relations   

RUFA SPORT v Prahe s Grzybom aj Kostkom

RUFA SPORT v jesennom období žije intenzívnym rally športom.

Po Auto Show a Setkání Mistrů sa tretíkrát po sebe predstaví na rally súťaži opäť.

Tentoraz to bude v rámci Pražského Rallysprintu.

Kuba Rozmus;5-39.jpg

XXI. TipCars Pražský Rallysprint odštartuje v hlavnom meste Českej republiky, v Prahe v dňoch 27. - 28.novembra 2015. Na jeho štart sa postaví takmer šesťdesiatka súťažiacich medzi ktorými, ako sme si zvykli už v minulosti, nebude chýbať ani štvornásobný absolútny slovenský rally šampión, RUFA SPORT Team, ktorý sa na štart postaví hneď s dvoma špičkovými posádkami. Jednou z nich bude poľská posádka Grzegorz Grzyb - Robert Hundla a Škoda Fabia R5, druhou česká posádka Tomáš Kostka - Ladislav Kučera, ktorí sa divákom v Prahe predstavia s Fordom Fiesta RS WRC.

Tibor Szabosi;gh7p3447-1.jpg

„Dp Prahy celý náš tím chodí rád, máme množstvo kamarátov a partnerov. V tomto roku ideme rovnako ako v minulom roku s dvoma posádkami. Obe v priebehu tohtoročnej sezóny pre náš tím priviezli množstvo ocenení, či už to bolo v rámci slovenských, či poľských rally majstrovstiev na strane Grzyba s Hundlom, ale aj výborná reprezentácia RUFA SPORT Teamu zo strany Tomáša Kostku v Českej reúublike. Pražský Rallysprint je pre náš tím rovnako dôležitým podujatím ako napríklad Auto Show na Slovakia Ringu, či Setkání mistrů v Sosnovej, keďže partnerov nášho tímu tvoria spoločnosti z celého bývalého Československa. V minulom roku tu Tomáš Kostka dosiahol na tretie miesto absolútneho poradia a Grzegorz Grzyb na piate miesto v absolútnom poradí, ale aj víťazstvo v triede 2. Ak by sa im tento výsledok podarilo zopakovať, budem spokojný," opísal svoje pocity manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Jozef Pisch;0x8c7075-3.jpg

Miestom konania XXI. TipCars Pražský Rallysprint bude okolie strahovského štadiónu, pričom štart je naplánovaný na sobotu 28.11.2015 o 9:20 hodine a cieľ súťaže bude v ten istý deň o 15:15 hodine.

loga-eger-rally.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri