Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

RUFA SPORT sa mení na FIAT RUFA Rally Team

Wednesday, 05. 03. 2008 - 10:09, Miroslav Majláth   

RUFA SPORT sa mení na FIAT RUFA Rally TeamJazdcovi tímu RUFA SPORT - Grzegorzovi Grzybovi sa podarilo získať pre nadchádzajúcu sezónu veľkého sponzora. Stal sa ním poľský importér vozidiel Fiat.





Pre Grzyba to znamená, že absolvuje s podporou nového sponzora nielen poľský, ale aj slovenský šampionát a niektoré vybrané súťaže v Čechách. Čo sa týka ďalšej spolupráce so slovenským tímom RUFA SPORT, tu všetko pokračuje ďalej, keďže prišlo k dohode medzi poľským Fiatom – tímom RUFA SPORT a J.M. Engeneering.



Zmena oproti minulosti je v názve tímu. RUFA SPORT sa mení na FIAT - RUFA Rally Team. Ďalšou zmenou je oproti minulej sezóne spolujazdec.



Roberta Hundlu nahradí Przemyslav Mazur, ktorého si určite diváci rally na Slovensku pamätajú z roku 2005 keď spolu s Grzegorzom Grzybom na vozidle Suzuki Swift S1600 skončili na druhom mieste v absolútnej kvalifikácii majstrovstiev Slovenskej republiky.



Poslednou zmenou je polep súťažného auta, ktorým je Fiat Abarth Grande Punto S2000.



FIAT - RUFA Rally Team





Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri