Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

RUFA Šport po Setkání mistrů spokojný

Tuesday, 26. 11. 2013 - 10:50, Public relations   

RUFA Šport po Setkání mistrů spokojný

Uplynulý víkend bol v rámci motoristického športu poznačený podujatím pod názvom 12. Global Assistance Setkání mistrů, ktoré sa konalo v Českej republike, konkrétne v Sosnovej u Českej Lípy.

 

Martin Klik;img-4267-5.jpg

Medzi štyridsiatkou súťažiacich tu nechýbal ani absolútny majster Slovenska v rally RUFA Šport Team so svojim jazdcom Grzegorzom Grzybom. Ten sa medzi najlepšími z najlepších aj v tomto roku, ako sme už pred podujatím prezradili, predstavil s vozidlom Mitsubishi Lancere EVO IX. „Do Sosnovej sme neplánovane prišli až v sobotu podvečer. Neplánovane hovorím preto, že nám cesta z Poľska trvala podstatne dlhšie ako sme plánovali. Z toho dôvodu sme preto už zoznamovacie jazdy v sobotu nestihli. Po prebierkach sme preto vyštartovali v nedeľu rovno do meraného tréningu a súťažných jázd," začal s rozprávaním Grzegorz Grzyb.

Martin Klik;img-4002-7.jpg

A práve súťažné jazdy odštartovali v tomto roku v novom formáte, keď sa v jednotlivých rozjazdách proti sebe nestavali súperi z rovnakej triedy, ale proti sebe bojovali síce výkonovo porovnateľné vozidlá, avšak každé z nich bolo z inej disciplíny. Diváci tak mohli napríklad sledovať aj rozjazdu, v ktorej sa jazdec RUFA Šport Teamu, Grzegorz Grzyb stretol s autokrosovou buginou. Z celkového počtu troch súbojov, v ktorých sa Grzegorz divákom v Sosnovej predstavil, dve vyhral a v jednej podľahol práve spomínanému autokrosovému špeciálu, pričom Grzybovi v konečnom hodnotení triedy Rally 4WD Open 3 patrilo konečné štvrté miesto.

Martin Klik;img-4244-5.jpg

„Som rád, že sme sa aj v tomto roku mali možnosť divákom v Sosnovej v rámci podujatia Setkání mistrů opäť predstaviť. Náš tím má totiž viacero partnerov z Českej republiky a práve im sme sa chceli aj touto formou odvďačiť za ich podporu. Setkání mistrů má byť v prvom rade zábava a zábava to aj bola. Potešilo ma, že aj napriek dosť chladnému počasiu sa tu opäť zišlo množstvo divákov. Teraz náš tím čaká v rýchlom slede ďalšia súťaž, ktorá bude už nasledujúci víkend v Prahe," doplnil manažér RUFA Šport Teamu Ľubomír Kleman.

RUFA Šport, Miro Majláth

rufa-loga-sosnova.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri