Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

RUFA SPORT a Tomáš Kostka na Mikuláš Rally

Friday, 04. 12. 2015 - 19:01, Public relations   

RUFA SPORT a Tomáš Kostka na Mikuláš Rally

Minuloročný absolútny víťaz Mikuláš Zaremba Rally Slušovice, slovenský RUFA SPORT Team a jazdec Tomáš Kostka sa spoločne s vozidlom Ford Fiesta RS WRC predstavia na tejto súťaži opäť.

V minulom roku sa v rámci Mikuláš Rally Slušovice predstavil Tomáš Kostka na súťaži so spolujazdcom Richardom Krestom. V tomto roku sa na pravé sedadlo Fordu Fiesta RS WRC, vo farbách štvornásobného slovenského absolútneho majstra, RUFA SPORT Teamu, posadí rovnaký spolujazdec ako na Pražskom Rallysprinte, Ladislav Kučera.

Tibor Szabosi;gh7p5207-2.jpg

 Dvojicu v Slušoviciach, v rámci súťaže Mikuláš Zaremba Rally 2015, čaká v sobotu (5.12.2015) okrem obhajoby víťazstva aj zdolanie celkovo piatich rýchlostných skúšok, ktorých spoločná dĺžka je takmer tridsať kilometrov.

Tibor Szabosi;gh7p5665-2.jpg

„Na súťaži sa podľa zoznamu prihlásených posádok zúčastní celkovo sedemdesiatpäť súťažiacich. Bude tu tvrdá konkurencia jazdiaca rovnako ako my na špičkovej technike, takže s obhajobou víťazstva to nebude také jednoduché. Som rád, že ma opäť RUFA SPORT oslovil na spoluprácu. Dúfam, že sa nám podarí zabojovať a urobiť dobrý výsledok," zauvažoval pred súťažou Tomáš Kostka.

Jozef Pisch;0x8c6985-3.jpg

Na podujatí v Slušoviciach nebude chýbať ani Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu: „Mikuláš Zaremba Rally Slušovice sa stáva už tradične posledným podujatím v rally sezóne a tak tu samozrejme nebudeme chýbať ani my. Toto podujatie je posledným zo štvortýždňovej šnúry nášho tímu. Pevne verím, že aj tu sa nám bude dariť a dosiahneme perfektný výsledok."

Tibor Szabosi;gh7p6370-2.jpg

Mikuláš Zaremba Rally Slušovice odštartuje už počas nadchádzajúcej soboty (5.12.2015), pričom štart prvého súťažného vozidla je naplánovaný na 11 hodinu 30 minútu a cieľ na 15 hodinu 20 minútu. O tom, ako sa v Slušoviciach darilo RUFA SPORT Teamu vás budeme samozrejme informovať po súťaži.

loga-eger-rally.jpg

RUFA SPORT Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri