Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA sa opäť zapojí do boja v Lubeníku

Wednesday, 06. 07. 2011 - 13:05, Miroslav Majláth   

RUFA sa opäť zapojí do boja v Lubeníku

Posádka slovenského RUFA Teamu v zložení Grzegorz Grzyb - Robert Hundla sa po dlhej jeden a pol mesačnej pauze opäť zapojí do bojov v rámci seriálu DMACK Tyres Rally 2011 na podujatí pod názvom 3. Beti Racing Rally Lubeník.


Jozef Pisch;1t1u1527-1.jpg

Rovnako ako na posledných dvoch podujatiach sa posádka predstaví na vozidle Ford Focus WRC. Organizátor pre všetky posádky prichystal nové rýchlostné skúšky. Ich dĺžka bude deväťdesiat kilometrov a počet deväť, pričom celková dĺžka trate sa zastavila na takmer dvesto tridsiatich kilometroch.

Jozef Pisch;1t1u2895-1.jpg

Napriek faktu, že súťaž je zo športového pohľadu ponímaná ako jednodňová, už vo štvrtok čaká na súťažiacich obhliadka tratí. V piatok nasleduje administratívne a technické preberanie a podvečer slávnostné predstavenie posádok na štartovej rampe. V sobotu od desiatej hodiny sa už súťaž rozbehne naplno. Po absolvovaní troch sekcií súťaže, z ktorých každá v sebe zahŕňa trojicu rýchlostných skúšok budú môcť prítomní diváci privítať najrýchlejšie posádky na cieľovej rampe od sedemnástej hodiny.

Tibor Szabosi;t2c0256.jpg

„V tomto momente nám patrí druhá priečka v priebežnom hodnotení seriálu, navyše v Lubeníku sa nám páči. Sú tu jedny z najkrajších rýchlostných skúšok v rámci celého slovenského šampionátu. Na prvom ročníku Rally Lubeník sa náš tím nezúčastnil, keďže bola vtedy súťaž zaradená iba ako voľné podujatie. Na druhom, čiže minuloročnom podujatí sa nám darilo a v cieli nám patrilo druhé miesto. Verím, že sa nám podarí aj v tomto roku v Lubeníku dobrý výsledok a chlapci ma potešia pekným umiestnením medzi špičkou absolútneho poradia," zhodnotil pred súťažné plány manažér tímu Ľubomír Kleman.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri