Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Rozhodne Zaluž o majstrovi Slovenska?

Thursday, 17. 09. 2009 - 10:10, T. Szabosi   

Rozhodne Zaluž o majstrovi Slovenska?Po sedemtýždňovej prestávke si slovenskí kopcoví špecialisti opäť zmerajú sily s poľskou ekipou. Tento víkend to bude pri poľskom meste ZALUŽ. Na naše pomery nezvyčajná, no mimoriadne zaujímavá trať dáva možnosť vyniknúť aj motorovej sile aj zručnosti pretekárov. Po štarte je dlhá rovinka v jednej časti dolu kopcom, retardér, prvá ľavá a potom už cik-cak pravá, ľavá až do cieľa. Preteky sú u našich severných susedov veľmi obľúbené a fanúškovia vytvárajú doslova futbalovú (v tom pozitívnom zmysle) atmosféru. O tom sa presvedčíte na youtube "wyscigi gorskie zaluz", kde je mnoho videí.

Tibor Szabosi;img_7181.jpg

Boj o absolútneho majstra Slovenska sa môže rozhodnúť už v Poľsku. Priebežne vedúci Martin Koiš má výhodu, že v roku 2007 na tejto trati už jazdil, aj keď s nešťastným koncom v závere pretekov.



Jeho prenasledovateľ Andrej Krajčí bude musieť podať maximálny výkon, aby s Martinom udržal kontakt a samozrejme, každá chyba bude znamenať možno už nedohnateľnú stratu.

Tibor Szabosi;img_8086.jpg

Slovenskí fanúšikovia iste nebudú ľutovať ak prídu podporiť svojich favoritov, napriek väčšej vzdialenosti napr. zo Zvolena cca 400km. Napínavé súboje slovenskej a poľskej špičky budú príjemným spestrením motoristického víkendu.

Peter Mozola



PAV ZALUZ 2009 (18-20. 09. 2009) - Mapa trate

PAV ZALUZ 2009 (18-20. 09. 2009) - Zoznam prihlásených SK

PAV ZALUZ 2009 (18-20. 09. 2009) - Zoznam prihlásených PL






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri