Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Roman Grendel: „Nemali sme ten správny deň.“

Wednesday, 25. 05. 2011 - 07:00, Miroslav Majláth   

Roman Grendel: „Nemali sme ten správny deň.“

Posádka Košického Procar Speed Teamu sa predstavila počas uplynulého víkendu na treťom podujatí seriálu DMACK Tyres Rally 2011, na XII.Rally Tríbeč.


Marián Bazala;rallye-tribec-1071.jpg

Do Topoľčian a ich okolia zavítala rally súťaž po dlhej dvadsaťpäť ročnej pauze. To znamenalo, že všetky posádky, ktoré sa postavili na štart tejto súťaže v podstate nevedeli do čoho idú. V Romanovom prípade to platilo dvojnásobne, keďže ešte pred súťažou vyhlásil, že ešte nikdy v živote nebol nielen v Topoľčanoch, ale aj ich okolí. V rámci XII.Rally Tríbeč sa trieda 3 v ktorej Roman Grendel so Zuzanou Lieskovcovou štartovali bola najobsadenejšou a na štart sa v rámci nej postavilo dvanásť posádok.

Tibor Szabosi;co8c5060-1.jpg

Počas celej súťaže jazdila posádka bieleho Mitsubishi Lancer EVO IX časy na piatom až siedmom čase, čo pri veľmi silnej konkurencii, ak vezmeme v úvahu aj fakt, že Roman so Zuzanou jazdia na už spomínanom vozidle iba prvú sezónu nebolo zlé.

Tibor Szabosi;co8c6622-1.jpg

Konečná siedma priečka v triede 3 nebola však ako nám Roman Grendel vysvetlil zapríčinená neskúsenosťou: „Napriek tomu, že sme sa obaja ráno zobudili dobre naladený a odhodlaný bojovať, už od prvej rýchlostnej skúšky sme sa akosi so Zuzanou nevedeli v aute nájsť. Samozrejme z tejto nervozity pramenili aj chyby, ktorých sme na tejto súťaži narobili viacej ako na predchádzajúcich dvoch dokopy. Neviem čo sa dialo, jednoducho sme asi nemali ten správny deň."

Tibor Szabosi;co8c7347-4.jpg

Fanúšikovia Procar Speed Teamu budú môcť ďalšie Romanove výkony sledovať už v rámci prvého júnového víkendu na pretekoch automobilov do vrchu Moris Cup Jahodná v Košiciach, kde sa predstaví s rovnakým vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX ako tomu bolo na rally.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri