Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Richard Gonda smeruje do Oscherslebenu

Sunday, 11. 07. 2010 - 05:46, T. Szabosi   

Richard Gonda smeruje do Oscherslebenu

Jediný slovenský zástupca seriálu Carpathian Cup, v ktorom si svoje sily merajú jazdci jazdiaci na identických monopostoch Formula Renault sa predstaví už nadchádzajúci víkend na ďalších pretekoch tohtoročného seriálu.

Preteky v Nemeckom Oscherslebene sú okrem seriálu Carpathian Cup zaradené aj do seriálu North European Cup. Trať leží neďaleko mesta Oschersleben a jej celková dĺžka je 3667 metrov. Jej otvorenie sa datuje na 25. júl 1997 a od roku 2005 je tunajšia trať aj súčasťou seriálu FIA WTCC.

Tibor Szabosi;co8c1656.jpg

Keďže Richard na tejto trati ešte súťažne nejazdil, budú nadchádzajúce preteky jeho premiérovými. „Na Oscherslebenskej trati som už jazdil v rámci povinných jarných testov Formule Renault, okruh je veľmi pekný, je na ňom veľa pekných technických úsekov, snáď to bude pekný víkend. Veľa bude záležať od voľných tréningov a samozrejme od kvalifikácie. Dúfam, že sa mi bude dariť, držte mi všetci palce."

V programe oboch seriálov je v priebehu víkendu absolvovať trojicu pretekov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri