Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Richard Gonda si porovnával sily s najlepšími na Silverstone

Sunday, 26. 09. 2010 - 21:40, Miroslav Majláth   

Richard Gonda si porovnával sily s najlepšími na Silverstone

Ako sme vás už v minulom týždni informovali, mladý Banskobystričan Richard Gonda s a počas uplynulého víkendu zúčastnil prestížneho podujatia pod názvom World series by Renault na okruhu v Anglickom Silverstone.


Copyright free;3z9d6010.jpg

Už pri odjazde zo Slovenska bolo Rišovi, ale aj jeho najbližším jasné, že napriek tomu, že na týchto pretekoch nejde v podstate o nič nejde, asi ťažko môže rátať s nejakým dobrým umiestnením, keďže na Silverstone sa stretli najlepší jazdci série Renault.

Copyright free;819x2213.jpg

Napriek tomu Rišo nastupoval do oboch pretekov s odhodlaním zabojovať. Jeho výkon najlepšie zhodnotil Josef Křenek, majiteľ tímu Křenek Motorsport vďaka ktorému sa Richard už spomínaných pretekov mal možnosť zúčastniť.

Copyright free;startfr20.jpg

„Richard v letošní sezoně udělal velké (až překvapující) pokroky. V Silverstone nahradil Adama Kouta v našem týmu a ačkoliv to byl teprve jeho osmý závod v jeho dosud krátké závodní kariéře, počínal si velmi dobře. Na pro Richarda dosud neznámé trati se od jízdy k jízdě neustále zrychloval, velmi dobře spolupracoval s našim inženýrem a ve druhém závode zajížděl velmi slušné časy. V Eurocupu je velice silná konkurence, je to možná nejtěžší „školní" formule vůbec a Richard se tam určitě neztratil a zanechal nejenom v našem týmu velmi dobrý dojem."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri