Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Richard Gonda sa ukáže v F3 na okruhu v Algarve

Friday, 10. 05. 2013 - 15:30, T. Szabosi   

Richard Gonda sa ukáže v F3 na okruhu v Algarve

Portugalský okruh Autodromo do Algarve už tento víkend hostí ďalšie dva preteky European F3 Open a po tom, čo Gonda vo Francúzsku predviedol výborný výsledok, má opäť ambície vystúpiť na stupne víťazov.

 

Team;0413-1-137.jpg

Gonda so španielskym tímom Drivex doteraz dosiahli už dve umiestnenia v top 3 v tejto sezóne, a to vo Winter Series v Jereze a nedávno v Paul Ricard. V Portugalsku bude Richard pretekať poprvýkrát, no už v Jereze ukázal, že najvyššie umiestnenia sú pre neho určite dosiahnuteľným cieľom. Program podujatia začína už testami vo štvrtok, pokračuje tréningami v piatok. Prvá kvalifikácia začína v sobotu o 11.10 a pretek o 15.00 a v nedeľu po druhej rannej kvalifikácii pretek odštartuje o 13.15. Oba preteky sú vysielané naživo na športovom kanály Sport 5 a vysielané na internetovej stránke www.f3open.net

Team;0413-3-238.jpg

Richard: „Je pre mňa česť, opäť pretekať s Drivexom. V Portimao som ešte nikdy predtým nejazdil, ale dúfam, ze si tieto preteky užijem. Štvrtok je testovací deň, takže počas pretekov už budem s traťou dobre oboznámený."

Miguel Angel de Castro: „Náš potenciál v šampionáte sme povtvrdili už tým, že sme v Paul Ricard skončili na stupni víťazov. Je možno škoda, že Richard nepozná túto trať, no jeho rýchlosť a dynamická adaptácia na okruh, sú zárukou úspechu. Myslím, že sme pripravení na dobré výsledky."

Team;0413-25-27.jpg

Na pretekoch v Portimao sa opäť, podobne ako v miulom kole vo Francúzsku, predstaví viac ako 30 štartujúcich. Šampionát Copa Dallara F308 vedie po prvom kole juhoafričan Liam Venter, pred angličanom C. Twynhamom, o tretiu pozíciu sa delí N. Pohler, Che One Lim a ďalej je Richard Gonda.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri