Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Richard Gonda chce z Barcelony titul

Thursday, 07. 11. 2013 - 11:48, Zdenka Frývaldská   

Richard Gonda chce z Barcelony titul

V súčasnosti náš najúspešnejší formulový pretekár Richard Gonda má pred sebou posledné podujatie sezóny Európskej Formuly 3 Open. Na svetoznámom okruhu Catalunya pri španielskej Barcelone sa rozhodne o tohtoročných tituloch, pričom k víťazstvu v hodnotení Copa Championship má najbližšie práve 19-ročný Banskobystričan.

gonda-jerez-05.jpg

Medzi jazdcami na monopostoch Dallara F308 získal Gonda už 6 víťazstiev zo 14 jázd, pričom naposledy sa radoval na začiatku októbra v talianskej Monze. Gonda tak vedie dve jazdy pred koncom sezóny o 13 bodov pred Britom Twynhamom. Do Barcelony sa jazdec tímu Drivex veľmi teší: „Catalunya patrí medzi moje najobľúbenejšie okruhy, už som tu niekoľkokrát jazdil a vždy sa mi darilo. Aj teraz sme s tímom dobre pripravení na to, aby sme odviedli dobrú prácu. Verím, že sa nám podarí udržať náskok a budeme môcť pozbierať ovocie našej celoročnej práce."

gonda-monza-11r-2.jpg

Preteky European F3 Open si aj diváci na Slovensku môžu pozrieť v priamych prenosoch na staniciach Digi Sport alebo Slovak Sport.

gonda-monza-08-podium.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri