Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Maťo Homola bude v Košiciach

Tuesday, 05. 11. 2013 - 21:03, Zdenka Frývaldská   

Maťo Homola bude v Košiciach

Jeden z najúspešnejších slovenských automobilových pretekárov v súčasnosti a vicemajster Európy cestovných automobilov FIA ETCC, Maťo Homola, bude tento týždeň v metropole východu. Do Košíc zavíta na pozvanie Národnej diaľničnej spoločnosti, ktorá chystá slávnostné otvorenie diaľničného úseku R4 Košice - Milhosť.

mato-pozvanka-kosice-1.jpg

Team Homola Motorsport dovezie na túto slávnosť svoje ostré auto BMW 320si WTCC, v ktorom Maťo Homola bojoval do posledného víkendu o európsky titul. Okrem toho budú môcť Košičania vidieť Maťa a jeho BMW v obchodnom centre Aupark, kde sa bude konať aj autogramiáda. Súčasťou expozície Teamu Homola Motorsport bude aj špičkový počítačový simulátor RRS, ktorý dotvára na hydraulických ramenách zážitok z jazdy napodobovaním preťažení. Všetci fanúšikovia motoršportu a online jazdenia si tak budú môcť vyskúšať jazdu na čas na tomto simulátore a súperiť priamo s Maťom Homolom. A nebude to veru jednoduché, Maťo Homola totiž patrí medzi najrýchlejších jazdcov servera onlineracing.eu. Všetkých však srdečne pozýva na túto mini súťaž a verí, že medzi Košičanmi sa nájde mnoho rýchlych jazdcov, ktorí ho budú motivovať k čo najlepším výkonom.

mato-pozvanka-kosice-2.jpg

Maťo Homola a jeho BMW 320si WTCC tímu Homola Motorsport uvidíte v košickom Auparku 6. a 7. novembra 2013.

Team HOMOLA Motorsport

reklamni-medialni-patneri-2013-5.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri