Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Renault aj naďalej dodávateľom motorov, Infiniti hlavným sponzorom tímu

Tuesday, 01. 03. 2011 - 20:57, Eva Rihová   

Renault aj naďalej dodávateľom motorov, Infiniti hlavným sponzorom tímu

Ako sme vás už včera informovali, počas pondelka sa objavili silné dohady o tom, že by už rakúska stajňa Red Bull Racing pre nadchádzajúcu sezónu neprijímala dodávku pohonných agregátov značky Renault, ako tomu bývalo niekoľko rokov, ale motory s označením Infiniti od japonskej automobilky Nissan. Dnes boli však tieto dohady definitívne zrušené. Infiniti bude skutočne spolupracovať s tímom Red Bull Racing, ale pôjde o podstatne významnejšiu spoluprácu - Infiniti sa stane napokon hlavným sponzorom stajne, pričom Renault bude aj naďalej dodávať svoje agregáty.

redbull-infiniti-2011-4.jpg

Spolupráca je momentálne vypísaná na dva roky, názov luxusnej značky automobilov patriaca Nissanu, Infiniti budeme môcť vidieť samozrejme na tímovom oblečení a na mnohých miestach monopostu, ako je zadné krídlo, či nos. „ Red Bull mal vždy iný prístup k veciam, a preto keď nám výkonní predstavitelia Infiniti predostreli svoj inovatívny plán, boli sme veľmi otvorení vzájomnej spolupráci. Po dosiahnutí jazdeckého i konštruktérskeho titulu v roku 2010 cítime pred začiatkom novej sezóny ešte väčšie vzrušenie. Čaká nás ročník s novým a odhodlaným partnerom Infiniti" vyjadril sa k spolupráci šéf stajne Christian Horner.

8932.jpg

A s akými víziami vstupuje značka Infiniti do kolotoča F1? Viceprezident Infiniti Andy Palmer: "Rozhodli sme sa pre výraznejší rast našej značky a celkovo chceme rozšíriť škálu našich produktov vo svete. V tomto prípade ponúka pre nás Formula 1 ten najlepší priestor". V posledných dvoch rokoch sme zaznamenali niekoľko ďalších príchodov automobilových značiek do Formuly 1, ako sú napríklad: Lotus, Lada, či Marussia.

redbull-infiniti-2011-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri