Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

RedBullu a Ferrari klapli zuby naprázdno

Friday, 16. 09. 2016 - 21:51, Ľuboš Kašický   

RedBullu a Ferrari klapli zuby naprázdno

Rosberg v prvom tréningu „bozkával" bariéru, no v druhom si to vynahradil najlepším časom a preskočil celú konkurenciu.

Ak môže konkurencia niekde poraziť dominujúce Mercedesy, tak to má byť na pomalých okruhoch, akými sú Monako, či Singapur. A v RedBulle a Ferrari si veria. Dokonca tomu nasvedčoval aj prvý meraný tréning, kde sa na prvých priečkach usadili Verstappen, Ricciardo a Vettel. V tom druhom sa však karta obrátila a najrýchlejší čas vyjazdil jasne Nico Rosberg s Mercedesom číslo šesť.

fp2-results-2.jpg

Lewis Hamilton mal v druhom tréningu problém s hydraulikou a po desiatich kolách sa vrátil do depa, kde sa mechanici a inžinieri venovali autu až do konca. Aj preto zajazdil dnes druhý najlepší čas Kimi Raikkonen na ferrari. Obidva redbully vyjazdili pozície za ním.

fp3.jpg

Poradie však dnes nebolo dôležité. Ukazuje sa však, že Mercedes to naozaj nebude mať v Singapure ľahké. No nepodceňujme strieborných. Rosberg mimochodom tento víkend oslavuje 200 GP a v hre o titul mu ide o veľa. Mercedes priznáva problémy so štartmi ak sa budú opakovať v Hamiltonovom prípade, tak to Angličana môže stáť titul a to tiež nie je zanedbateľný moment v hre o titul.

fp2.jpg

V zajtrajšej kvalifikácii však budeme mať s rozložením síl v Singapure definitívne jasno. Na okruhu sa ťažšie predbieha a tak kvalifikácia je naozaj dôležitá a pravdivá. Fanúšik si ju nemôže nechať utiecť a tak treba vedieť, že začína o 15.00 nášho času a vidieť ju môžeme na Sport1, alebo RTL.

fp4.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri