Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rally Tríbeč: prihlasovanie spustené

Thursday, 19. 04. 2012 - 16:03, T. Szabosi   

Rally Tríbeč: prihlasovanie spustené

Osvedčená schéma bez zásadných úprav. Takto stručne by sa dali charakterizovať základné parametre tohoročného ročníka Rally Tríbeč, ktoré boli odtajnené v práve zverejnených Zvláštnych ustanoveniach súťaže.

Organizačný výbor tohto roku nevsadil na žiadne veľké novinky a láka súťažiacich do známeho prostredia, na známe rýchlostné skúšky a sľubuje podobne ako v minulom roku priateľskú atmosféru pre všetkých zúčastnených.

Tibor Szabosi;co8c4274-2.jpg

Súčasne so zverejnením Zvláštnych ustanovení organizátor zahájil príjem prihlášok, ktorý bude rovnako ako v minulom roku prebiehať prostredníctvom webu www.prihlaska-sams.sk. Osvedčená elektronická verzia formulára prihlášky má proces prihlasovania uľahčiť nie len súťažiacim ale aj organizátorom. Výstupom je totiž prihláška, technická karta a ďalšie zostavy dát potrebných pre organizátora. Pre jazdcov, ktorí sa slovenských súťaží nezúčastňujú pravidelne je potrebné pripomenúť, že každá elektronicky zadaná prihláška musí byť (po jej potvrdení organizátorom a pridelení štartového čísla) vytlačená a s vlastnoručnými podpismi súťažiaceho a jednotlivých členov posádky odovzdaná organizátorovi v listinnej podobe.

Tibor Szabosi;co8c6441-3.jpg

Uzávierka prihlášok bola stanovená na 16. mája, a tak majú súťažné teamy dostatok času na vybavenie všetkých formalít spojených s prihlasovaním. S prihlasovaním napriek tomu nie je treba otáľať. Dve pásma výšky prihlasovacieho vkladu znamenajú, že kto uhradí prihlasovací vklad s predstihom - do 13. mája ušetrí zo svojej peňaženky 50 Euro (v prípade Slovenského rally pohára 20 Euro). Tento fakt sa týka všetkých objemových tried šampionátu.

Jozef Pisch;1t1u4232-2.jpg

Organizačná schéma tohoročnej Rally Tríbeč je postavená na rovnakých stavebných základoch ako minulý ročník. Jedná sa o jednodennú súťaž s troma úsekmi rýchlostných skúšok, ktoré sa pôjdu tri krát (Slovenský rally pohár jeden krát). Výhodou je, že sa trať (okrem RS Topoľčany) dá obhliadnuť za jediný deň, čím organizátor šetrí posádkam čas a peniaze. Obhliadka mestskej okruhovej rýchlostnej skúšky RS Topoľčany sa uskutoční dňa 24.05.2012 (štvrtok) o 18:00 v kolóne za zavádzacím vozidlom polície. Celková dĺžka trate je 330 km a súčet čisto asfaltových rýchlostných skúšok je 86 km.

Tibor Szabosi;co8c4630-3.jpg

Zvláštne ustanovenia a ďalšie doplňujúce informácie o Rally Tríbeč sú k dispozícii na internetovej stránke súťaže www.rallytribec.sk ako aj na stránke www.rallyportal.sk .

Jiří Dokulil
tlačový tajomník

Tibor Szabosi;co8c7208-3.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri