Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rally Tríbeč: Prihlasovanie on-line. Čím skôr, tým lacnejšie…

Thursday, 28. 04. 2011 - 11:00, Daniel Mandzi   

Rally Tríbeč: Prihlasovanie on-line. Čím skôr, tým lacnejšie…

Slovenský rally šport sa snaží ísť s dobou a pre potreby komunikácie medzi súťažnými tímami a organizátormi stále viac využíva moderné technické vymoženosti. Novinku, ktorú národná asociácia SAMŠ pripravila pre tohoročnú sezónu, je on-line prihlasovanie posádok na jednotlivé súťaže, prostredníctvom internetovej stránky http://www.prihlaska-sams.sk, kde sú uvedené samostatné prihlášky do D-MACK Tyres Rally 2011 - majstrovstiev Slovenska a aj do Slovenského Rally Pohára.

Peter Vranský;ii-rally-lubenik-119.jpg

Tento systém má celý proces prihlasovania uľahčiť pre súťažiacich a taktiež pre organizátorov. Jeho výstupom je totiž prihláška, zároveň aj technická karta a ďalšie potrebné zostavy dát pre potrebu riaditeľstva súťaže čo zefektívni a uľahčí prácu organizátorov. Je však potrebné mať na pamäti, že každá elektronicky podaná prihláška musí byť vytlačená a s príslušnými podpismi súťažiaceho i jednotlivých členov posádky doručená organizátorovi súťaže.

Jozef Pisch;1t1u7932-1.jpg

„V prípade nejasností pri vyplňovaní prihlášky sú na internetovej stránke uvedené aj pokyny pre prihlasovanie. U vozidiel národných skupín F a P je potrebné vyplniť skupinu a aj príslušnú triedu, u vozidiel upravených podľa FIA predpisov sa uvádza príslušná trieda a do kolónky skupina stačí dať bodku," pridala doplňujúce informácie predsedníčka rally komísie SAMŠ RNDr. Gabriela Szczeczinová.

Tibor Szabosi;co8c5909-1.jpg

On-line prihlasovanie čaká ostrá premiéra práve pri tríbečskej rally. Počet zaregistrovaných posádok zatiaľ rastie pomalým tempom, čo má logickú príčinu v tom, že väčšina tímov teraz upiera svoju pozornosť k blížiacej sa Rally Prešov (termín 29. - 30. apríl). Uzávierka prihlášok bola stanovená na 7. mája, a tak majú súťažné tímy stále dosť času na vyriešenie všetkých formalít. Napriek tomu sa neodporúča zbytočne otálať s prihlasovaním. Dve stanovená pásma výšky prihlasovacích vkladov znamenajú, že kto uhradí vklad do 5. mája, ušetrí zo svojej peňaženky 50 Euro (v prípade účastníkov Slovenského Rally Pohára sa jedná o 20 Euro). To sa týka všetkých objemových tried slovenského šampionátu. Výška prihlasovacích vkladov sa pohybuje od 440 Euro pre účastníkov najsilnejších tried 2, 3, 11 (znížený vklad 390 Euro) až po 100 Euro pre „SRP" (znížený vklad 80 Euro). Prehľadná tabuľka výšky prihlasovacích vkladov odstupňovaná podľa tried, je k dispozícii v zvláštnych ustanoveniach i v Rally Guide.

Tibor Szabosi;co8c6430.jpg

Bližšie informácie o Rally Tríbeč nájdu záujemcovia na oficiálnej webstránke súťaže - www.rallytribec.sk.

 Jiří Dokulil, tlačový tajomník

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri