Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rally Prešov online spravodajstvo

Friday, 30. 04. 2010 - 17:15, Lukáš Raník   

Rally Prešov online spravodajstvo

LIVE výsledky      Zoznam prihlásených     Oficiálna stránka

Už tento víkend odštartuje prešovská rally, ktorá je v poradí druhým pretekom tohtoročných majstrovstiev Slovenska v rally, pokiaľ sa nechystáte do severovýchodnej metropoly Slovenska, verte, že nemusíte zúfať, pretože všetky aktuálne a podstatné informácie nájdete na našom portály.

Tibor Szabosi;Ďodiho nový dizajn

Časový harmonogram

Jazdci po obhliadke trati:

Jozef Béreš jun. (Škoda Fabia S2000): „Testovať by som mal až dnes večer. Trate sú veľmi rýchle, rýchlejšie ako v Egeri. V niektorých častiach sa aj tri - štyri kilometre ide na plný plyn. My však máme malú „maximalku" - len 160 km/h. Myslím si, že budeme strácať, proti eNkám i WRCčkam. Urobíme všetko preto, aby sme dosiahli čo najlepší výsledok."

Grzegorz Grzyb (Škoda Fabia S2000): „Trate sú veľmi rýchle, čo je trochu škoda. V okolí je veľa pekných ciest, toto je minimum, čo sa z nich dalo vyťažiť. Prijali by sme technickejšie trate. Tieto nám nevyhovujú. Máme starý motor a nízku maximálku. Uvidíme... Prvoradým cieľom je dôjsť do cieľa."

Maciej Rzeznik (Škoda Fabia S2000): „Zatiaľ super. Rýchle trate nie sú vhodné pre naše auto. To je však rely... Náš cieľ? Vyhrať :-)"

Jaroslav Melichárek (Mitsubishi Lancer WRC 05): „Trate sú pekné, ale je na nich veľa uskákaných úsekov. Bude to určite zaujímavé. Chceme hlavne dôjsť do cieľa a nazbierať ďalšie skúsenosti."

Jaroslav Orsák (Mitsubishi Lancer Evo IX): „Tréning prebiehal bez problémov, trate sú veľmi rýchle. Tešíme sa na štart."

Anton Kupec (Citroen C2 R2 Max): "Našim cieľom je naučiť sa jazdiť s týmto autom. Na testovanie sme mali veľmi málo času. Trate sú rýchle a rozbité. Na súťaž sa veľmi tešíme."

Lukáš Lapdavský (Peugeot 207 S2000): „Budeme sa snažiť ísť čo najlepšie. Päť mesiacov sme nesedeli v aute. Pred štartom sme sa zviezli len pár kilometrov. Chceme hlavne dôjsť do cieľa."

Pavol Nagy (Škoda Fabia): „Trať je veľmi rýchla, nie je stavaná na naše auto, ale všetko funguje. Tešíme sa..."

Tibor Šamo (Opel Astra OPC): „Nádherné, rýchle a nebezpečné trate. Chceme dôjsť, auto je dobre pripravené, urobíme všetko, čo je v našich silách."

Marek Špavelko: „Trate sú rýchlejšie než som čakal. Ideme sa povoziť - chceme dôjsť a neublížiť autu. V rámci testu sme prešli len asi 15 kilometrov."

 

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri