Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Rally Madeira vyškrtnutá z kalendáru IRC

Monday, 27. 06. 2011 - 11:35, Katarína Ďurecová   

Rally Madeira vyškrtnutá z kalendáru IRC

Siedme podujatie tohtoročného kalendáru IRC, ktoré sa malo odohrať na začiatku augusta na portugalskom ostrove Madeira sa nakoniec neuskutoční a v rámci IRC sa neuskutoční ani budúci rok.

„Organizátori rally nás nedávno informovali, že si nebudú schopní splniť záväzky voči Eurosport Events, najmä časť spojenú s financovaním. Tento fakt zo sebou prináša veľa logistických a pracovných problémov a jedná sa o niečo, čo sme od promotéra rally nečakali. Ako výsledok sme sa rozhodli túto rally vyškrtnúť z IRC kalendára pre tento rok a i pre rok 2012, čo je rok, v ktorom mal náš kontrakt vypršať", komentuje celú situáciu Geraldine Filiol, vedúci Eurosport Events, čo je firma, ktorá organizuje celé IRC.

Josef Petrů;0d3x7514.jpg

Tento rok sa tak de facto jedná už o druhú rally, ktorá bola z kalendára IRC vyškrtnutá, tou prvou bola argentínska Rally de los Alerces (viac informácií nájdete v tomto článku). Tá ale bola vyradená v rámci schvaľovania finálneho kalendára a nie iba niečo vyše mesiaca pred štartom.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri