Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RALLY LIPTOV - servis a prihlasovanie sa

Tuesday, 08. 10. 2024 - 19:17, Public relations   

RALLY LIPTOV - servis a prihlasovanie sa

„Vzdialený servis“ bez obmedzení a blížiaca sa uzávierka prihlášok s redukovaným vkladom. Toto sú hlavné informácie, ktoré nájdete v tejto tlačovej správe.

Už o necelé tri týždne sa priaznivci automobilových súťaží stretnú v Liptovskom Mikuláši, kde v dňoch 25. – 26. októbra 2024 štartuje finále Medzinárodných majstrovstiev Slovenska v rely. Usporiadatelia 12. ročníka Rally Liptov pripravili tri krásne, no veľmi náročné úseky, ktorých celková dĺžka je 74 kilometrov. Spolu s prejazdami je to však úctyhodných 312 km, čo si vyžiadalo aj vytvorenie „vzdialeného servisu“.

T. Szabosi;asf71285-3.jpg

„Rýchlostná skúška Huty sa bude jazdiť iba v prvých dvoch sekciách. Pre posádky by bolo zbytočným navyšovaním kilometrov, ak by sa museli pred treťou sekciou vracať do hlavného servisu v Demänovskej Doline. Po zvážení okolností sme sa tak rozhodli otvoriť „vzdialené“ servisné parkovisko v Ružomberku,“ vysvetľuje tajomník súťaže, Peter Buschbacher. „Toto servisné parkovisko bude umiestnené na ploche spoločnosti Mondi SCP a budú v ňom platiť rovnaké pravidlá a podmienky, ako pre klasický servis. Fungovať bude aj tankovacia zóna, respektíve tankovanie bude povolené aj na neďalekej čerpacej stanici OMV, kde majú 100 oktánové palivo. Rád by som ešte upozornil, že priestor v ružomberskom servise je menší, ako v Demänovskej Doline a preto odporúčame vstup iba s menším servisným vozidlom. Tento „vzdialený servis“ bude otvorený iba v čase od 11.30 do 15.30 hod. „Ružomberský servis“ bude určený pre posádky štartujúce v MSR / MMSR, RRP, RL a STRHP. Preto chcem súťažiacich poprosiť, aby si vo svojom príslušnom harmonograme pozorne prečítali, kde ich servis je.“

B. Štrauch;dsc-2751-4.jpg

Zopakujme si teda, že „vzdialený servis“, respektíve servisné parkovisko v Ružomberku bude v priestoroch spoločnosti Mondi SCP (49°04'45.8"N 19°20'07.3"E) a týkať sa bude konkrétne Servisu B pre MSR / MMSR a Servisu A pre RRP. Tento servis bude prebiehať podľa pravidiel pre klasický servis a bude bez obmedzení pre vzdialený servis. Súčasťou bude aj bufet, kde bude možné zakúpiť si nápoje, či jedlo vhodné aj pre posádky.

T. Szabosi;jm1a4375.jpg

Zároveň pripomíname, že už od dva dni končí uzávierka prihlášok s redukovaným prihlasovacím vkladom – do polnoci 10. októbra. Prihlasovania prebieha na stránke SAMŠ. Konečná uzávierka prihlášok do súťaže RALLY LIPTOV 2024 je do polnoci v nedeľu 13. októbra 2024.

T. Szabosi;jm1a5685.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri