Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Raikkonen nespokojný s rýchlosťou Lotusu

Saturday, 14. 04. 2012 - 20:18, Eva Rihová   

Raikkonen nespokojný s rýchlosťou Lotusu

Fínsky jazdec Kimi Raikkonen po kvalifikácii na Veľkú cenu Číny priznal, že s rýchlosťou monopostu Lotus nebol v žiadnom prípade spokojný. Paradoxne odštartuje zajtra Raikkonen zo svojho doterajšieho najlepšieho miesta sezóny, a to konkrétne po penalizácii Lewisa Hamiltona zo štvrtej priečky. Podľa vyjadrení rátal po dvoch sľubných víkendoch s o čosi lepšou rýchlosťou než s akou počas dňa naozaj aj disponoval.

14194.jpg

Majster sveta z roku 2007 kvituje svoju dobrú pozíciu na zajtrajšom štarte Veľkej ceny Číny, pričom na držiteľa pole position Nica Rosberga stratil sedem desatín sekundy, a to je to, čo Fínovi prekáža. " Nebolo to až také zlé, no som trocha sklamaný zo straty na čelné priečky. Myslím si, že v posledných pretekoch sme boli rýchlejší než sme boli tu. Miesto na štarte je v poriadku, no keď sa pozriete na časy, som sklamaný z dnešnej rýchlosti auta. Ostatní spravili pokrok, no my nie."

14060.jpg

Na otázku, či bolo možné dostať počas soboty z monopostu ešte niečo viac, Raikkonen jasne reagoval: " Nie, monopost už nebol schopný ísť rýchlejšie, snažili sme sa, no viac sa už nedalo." Šance na skutočne dobré preteky budú podľa Raikkonena záležať na vyšších teplotách trate, s ktorými sa Lotus zatiaľ počas víkendu značne trápil. " Naše auto je v pretekoch zvyčajne dobré, no potrebujeme, aby bolo o čosi teplejšie, čo by nám pomohlo a naopak uškodilo ostatným tímom. Tak uvidíme ako to pôjde". dodal na záver.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri