Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Raikkonen: Je ťažšie poraziť Loeba ako Vettela

Thursday, 13. 10. 2011 - 17:41, Katarína Ďurecová   

Raikkonen: Je ťažšie poraziť Loeba ako Vettela

Kimi Raikkonen po tom, ako Sebastian Vettel získal pred pár dňami už svoj druhý titul majstra sveta v F1, porovnáva jeho a Sébastiena Loeba. I keď by sa mohlo zdať, že bude ťažšie poraziť Loeba, pretože má sedem titulov, čo je viac ako Vettelove dva, nie je tomu celkom tak.

„V rally sú si autá bližšie. Nie je to až taký veľký rozdiel, keď jazdíte s Citroenom, Fordom alebo Mini. V F1 môže byť rozdiel medzi autami aj tri sekundy a akokoľvek dobrý ste, nikdy nedokážete tento rozdiel dohnať vynikajúcou jazdou. Takže pokiaľ máte najlepšie auto, je veľká pravdepodobnosť, že zvíťazíte", vyjadril sa pre server maxrally.com Kimi Raikkonen.

Vladislav Maschl;crw-0497.jpg

Raikkonen teda naznačil, že v rally viac záleží na talente jazdca ako v F1. A ako sa teda potom stavia k tomu, že nedokázal poraziť Loeba ale dokázal poraziť Vettela? „Myslím, že Sébastien Loeb by bol rovnaký rýchly na mojom aute ako na tom jeho. Ale pokiaľ nemáte to isté auto v F1, tak nikdy neviete, pretože auto robí obrovský rozdiel. A Vettelove auto je rozhodne dobré. Je ťažké odpovedať na túto otázku. Aj keď v minulosti som Vettela porazil, ale Loeba som poraziť nedokázal..", uzatvára svoje zamyslenie Iceman.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri