Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Raikkonen: Japonsko bude pre mňa zrejme najťažšie

Tuesday, 07. 09. 2010 - 14:36, Katarína Ďurecová   

Raikkonen: Japonsko bude pre mňa zrejme najťažšie

Kimi Raikkonen si myslí, že japonská rally bude jeden z najťažších podnikov sezóny a preto má k tejto rally zdravý rešpekt a jeho cieľom je hlavne dokončiť túto rally: „Keď sa priľnavosť neustále mení, vôbec to pre mňa nie je ľahké. Na to, aby ste sa v rally s týmito situáciami vyrovnali, potrebujete dostatok skúsenosti, čo ja ešte nemám. Podľa toho, čo som počul si myslím, že Japonsko bude veľmi zložité. Pre nás to bude hlavným cieľom dokončiť rally. Potrebujeme najazdiť čo najviac kilometrov a získať skúsenosti s týmito podmienkami."

Raikkonen nemal v Japonsku naplánovaný žiadny test a preto chce na rally začať opatrne: „Od Nemecka som netestoval. Na prvých rýchlostných skúškach chceme iba zistiť ako na tom sme a až potom si určiť nejaký prípadný nový cieľ. Nie je na nás vyvíjaný žiadny tlak - iba sa učíme. Šotolinové rally sú pre mňa vždy ťažšie a táto bude pre nováčika ako som ja nesmierne ťažká."

Vladislav Maschl;img-1821.jpg

Keďže japonská rally sa ide na šotoline, znamená to, že Kimi Raikkonen bude mať v Japonsku opäť za tímového kolegu Daniho Sorda, keďže Sébastien Ogier bude znova jazdiť za továrny tím Citroenu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri