Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ako dopadol Citroen DS3 R3 na Rally Mont Blanc?

Tuesday, 07. 09. 2010 - 22:01, Katarína Ďurecová   

Ako dopadol Citroen DS3 R3 na Rally Mont Blanc?

Druhá rally, na ktorej štartovalo nový Citroen DS3 R3 sa rovnako ako tá prvá vydarila. Tento krát sedel za volantom Citroenu DS3 R3 Kris Meeke a jemu sa tak isto, ako Bryanovi Bouffierovi pri premiére nového Citroenu na Ulster Rally, podarilo jasne vyhrať vo svojej kategórii a celkovo dokončiť na výbornom jedenástom mieste.

Kris Meeke sa v prý deň rally dostal na čelo kategórie dvojkoliek, čo bolo aj hlavným cieľom Citroenu v tejto rally a druhý deň svoj náskok iba zvyšoval. Frédéric Bertrand z Citroenu sa k predstaveniu Meeka a nového Citroenu DS3 R3 vyjadril: „DS3 R3 si počína výborne, vyhralo svoju kategóriu na svojich dvoch prvých rally. Kris išiel fantasticky. Ukázal, že auto je konkurencieschopné a spoľahlivé a to aj napriek tomu, že naši súperi na tomto piatom kole francúzskeho národného šampionátu patrili opäť medzi špičkových jazdcov. Počas rally sme spravili zopár zmien na nastavení tlmičov a bŕzd a už sa nemôžeme dočkať toho, aby sme videli, ako sa DS3 R3 bude dariť na šotoline a taktiež na talianskom asfalte na Rally San Remo."

Citroen Racing

Z celkového víťazstva sa na Rally Mont Blanc tešil Dany Snobeck s Peugeotom 307 WRC, druhé miesto obsadil Pieter Tsjoen s Fordom Focusom RS WRC 08 a tretí skončil už spomínaný Bryan Bouffier, ktorý štartoval s Peugeotom 207 s2000.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri