Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Raid Adventure Team opäť do Ruska

Saturday, 29. 06. 2013 - 14:26, Martin Trenkler   

Raid Adventure Team opäť do Ruska

S príchodom leta sa už opäť blíži aj štart náročnej súťaže Silk Way Rally. Tak ako po minulé roky aj tento krát sa posádka Raid Adventure Team-u postaví na štart tejto známej súťaže. Na svoju výpravu sa vydajú už po tretíkrát. Po zložitých celoročných prípravách sa v pondelok 1.7.2013 celý team vydá na cestu do Moskvy, kde sa v piatok (5.7.) na Červenom námestí uskutoční slávnostný štart. Administratívne a technické preberanie má slovenská posádka určené na 4.7. pri Paláci Športu v Luzhnikách. 

raid1.jpg

Prihlásených je viac ako 100 posádok, na ktoré čaká presne 2821,91 ostrých kilometrov. Tohtoročná trasa vedie z Moskvy do Astrakhanu. Spolu 7 selektívnych sekcií povedie cez Tambov, Volgograd a Elistu. Posádka Raid Adventure Teamu sa aj tento rok pokúsi zabojovať o pódiové umiestnenie. Momentálne sú prípravy v plnom prúde, celý team usilovne pracuje na tom aby bolo všetko dôkladne nachystané. Balenie a testovanie sa pomaly blíži ku koncu. O ďalšom priebehu súťaže a podrobnostiach týkajúcich sa Raid Adventure Team-u vás budeme priebežne informovať.

p2103746-big.jpg

O tíme
Raid Adventure Team pôsobí na súťažnej scéne od roku 2000. Na konte má okrem iných aj tri víťazstvá na súťaži Budapešť - Bamako a dva tituly Majstra SR v cross country rally. V roku 2010 získal tím štyri medzinárodné tituly, vrátane prvenstva v Zóne Strednej Európy v triede T2. Jednou z najviac cenených trofejí je 3.miesto na Silk Way Rally v skupine produkčných vozidiel v roku 2011.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri