Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rado Mozner nezaháľa ani v zime

Saturday, 10. 12. 2011 - 09:50, T. Szabosi   

Rado Mozner nezaháľa ani v zime

Počas nadchádzajúcej nedele sa prešovská časť Šalgovik opäť premení na mekku rallystov. Práve tu totiž štartuje nový slovenský, zimný trojdielny seriál automobilových súťaží, pod názvom Liui Moly Winter Cup. Spomínaného seriálu sa zúčastní aj Košičan Radovan Mozner.

Tibor Szabosi;co8c3609-2.jpg

Rada Moznera so spolujazdcom Petrom Vejačkom sme mali možnosť naposledy sledovať na podujatí Auto Show Slovakia Ring, kde si splnil svoj chlapčenský sen a vyskúšal si naostro ako chutí jazda s vozidlom špecifikácie WRC. Teraz smeruje do Prešova, tu však odštartuje s úplne iným vozidlom. „Som rád, že Prešovčania prišli s takouto aktivitou. V zime väčšinou nie je kde sa poriadne zviezť a trochu mi to vždy chýba. V tomto momente síce naše súťažné auto nemáme, ale v rámci Winter Cupu je povolené používať aj civilné auto bez bezpečnostných rámov a tak sa na štart postavíme s Mitsubishi Lancer EVO X. Čo sa týka budúcoročnej sezóny, rokovania ešte stále prebiehajú a tak je priskoro hovoriť o tom s čím do nej vyštartujeme," vysvetlil Rado Mozner svoj štart na podujatí.

Tibor Szabosi;co8c4627-6.jpg

Liqui Moli Winter Cup zahŕňa celkovo tri podujatia, ktoré sa budú konať postupne v mesiacoch december, január a február. Prvé kolo odštartuje už počas nadchádzajúcej nedele. Pre súťažiacich je pripravený jeden meraný úsek, ktorý musia súťažiaci absolvovať celkovo tri krát, pričom do celkovej klasifikácie sa jazdcom bude započítavať súčet všetkých jázd a prípadných časových trestov. O tom, ako sa darilo Radovi Moznerovi vás budeme samozrejme informovať.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri