Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Quesnel chce v juniorskom tíme Raikkonena a Solberga

Thursday, 18. 11. 2010 - 18:18, Katarína Ďurecová   

Quesnel chce v juniorskom tíme Raikkonena a Solberga

Olivier Quesnel sa vyjadril o jazdcoch, ktorých by mal najradšej v juniorskom tíme Citroenu budúcu sezónu. Prekvapivo nespomenul meno Daniho Sorda, o ktorom stále hovorí ako o členovi rodiny Citroenu, ale hovorí o dvojici Kimi Raikkonen a Petter Solberg.

„Po tom, čo dosiahli v tejto sezóne sú pre mňa prioritou Petter a Kimi. Možno budeme musieť zmeniť meno z „Junior Team" na niečo iné. V hlavnom tíme máme teraz Ogiera, čo znamená, že najbližšie dva roky nepotrebujeme hľadať mladých jazdcov", hovorí Quesnel a pokračuje: „V prípade Pettera to nie je iba o tom, že „okej, si rýchly, tak poď k nám do tímu". Je to oveľa komplikovanejšie, ale som si istý, že nakoniec sa všetko vyrieši", hovorí o Solbergových problémoch s financiami a sponzormi Olivier Quesnel.

Radek Vojtěchovský;img-5748.jpg

„Mám voči nemu veľký rešpekt za to, čo dokázal tento rok. Viem, aké ťažké je nájsť dostatok financií, postaviť tím a potom ešte navyše aj jazdiť. Úprimne, to čo dokázal bolo skutočne komplikované a skláňam mu poklonu", pokračoval Quesnel o Petterovi Solbergovi a jeho súkromnom tíme.

Václav Fiala;img-5127-1.jpg

Solberg sa už dávnejšie vyjadril, že netuší, čo s ním bude budúci rok a že už je unavený z neustáleho zháňania sponzorov a všetkého okolo toho. „Je jasné, že sa nemôžete stať majstrom sveta, ak ste v súkromnom tíme. Vedieme nejaké rozhovory a tak uvidíme, čo sa stane", dodal Petter.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri