Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Malcolm Wilson: Latvala je pripravený bojovať o titul

Thursday, 18. 11. 2010 - 18:50, Katarína Ďurecová   

Malcolm Wilson: Latvala je pripravený bojovať o titul

Malcolm Wilson je, samozrejme, nadšený z toho, že Jarimu-Mattimu Latvalovi sa nakoniec podarilo získať druhé miesto v hodnotení šampionátu jazdcov a o Fínovi a jeho budúcnosti sa vyjadruje len s optimizmom.

„Dospel viac ako som očakával. Je rýchly a zároveň konzistentný. Víťazstvom vo Fínsku znamenalo veľký zvrat v jeho kariére, tak ako tomu bolo u veľa jazdcov pred ním. Vyhral tam, takmer dokázal vyhrať v Japonsku, potom vyhral štyri rýchlostné skúšky vo Francúzsku a teraz mohol vyhrať vo Walese; všetko sú to veľké pozitíva", hovorí o tomto roku v podaní Latvaly Wilson.

Vladislav Maschl;img-9752-1.jpg

„Jari rozhodne ukázal, že má rýchlosť na to, aby budúci sezónu bojoval na úplnom vrchole. Niet pochýb o tom, že budúci rok to bude na špici veľmi tesné a napínavé", povedal Wilson, čím naznačil to, že vo Forde rozhodne pomýšľajú na titul a zrejme aj to, že Ford možno bude mať pre budúcu sezónu okrem nového auta aj novú tímovú jednotku.

Radek Vojtěchovský;img-6193-3.jpg

„Je veľa vecí, ktoré sme sa túto sezónu naučili a to, že sme na ne museli reagovať nás učinilo silnejšími", hovorí Wilson a na záver dodáva: „Som len sklamaný, pretože sme mohli vyhrať Rally GB, pretože s Jarim-Mattim sme na to mali. Toto je naša sezóna v kocke."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri