Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Przemek Zawada sa rozchádza s Grzegorzom Grzybom

Thursday, 13. 01. 2011 - 23:53, T. Szabosi   

Przemek Zawada sa rozchádza s Grzegorzom Grzybom

Smutná správa k nám dorazila z Poľska. Jej znenie je nasledovné:

Začiatok sezóny 2011 priniesol významnú zmenu v zložení našej posádky štartujúcej v zahraničí - Grzegorz Grzyb / Przemyslaw Zawada. Gregorz sa chystá pokračovať za našou južnou hranicou, na slovensku, a Przemek a rozhodol sa vrátiť na poľské rýchlostné skúšky.

Tibor Szabosi;co8c8590.jpg

Przemek Zawada: "To je jedna z najťažších situácií, ktorú sme museli riešiť. Mali sme fantastickú sezónu - úspešnú ako z hľadiska športového tak aj medziľudského hľadiska. Bohužiaľ, aj napriek našej vzájomnej snahe sme neboli schopní nájsť riešenie, ktoré by umožňovalo súbežné štarty v oboch šampionátoch (slovenskom i poľskom). Majúc na zreteli ciele marketingu skupiny sponzorov, ktorá podporuje moju kariéru už niekoľko rokov, som bol nútený rozhodnúť sa a vynechať štarty v zahraničí. Grzesiek ďakujem ti za množstvo adrenalínu a za spoločné zážitky počas rýchlostných skúšok."

Tibor Szabosi;co8c4158-1.jpg

"V tejto chvíli ešte nie je definitívne jasné, s kým začnem sezónu, ale už sa hľadá riešenie pre moje štarty v domácom šampionáte." 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri