Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Prví traja v každej divízii si odvezú z AUTOslide sud oleja LIQUI-MOLY!

Thursday, 03. 01. 2013 - 09:25, T. Szabosi   

Prví traja v každej divízii si odvezú z AUTOslide sud oleja LIQUI-MOLY!

Už o niekoľko dní tu máme novoročný motoristický sviatok a to podujatie AUTOslide, ktoré sa uskutoční už po jubilejný 10. krát na žarnovickom ovále. Uvidíme, ktorí jazdci zabojujú o stupienky najvyššie, nakoľko techniku majú pripravenú veľmi silnú, ale určite budú potrebovať aj tzv. povestné šťastie. Adeptov na víťazstvo v oboch divíziách je niekoľko, navyše v štartovej listine je 7 víťazov z histórie tohto podujatia.

Tibor Szabosi;co8c0989-8.jpg

Jazdci zabojujú o finančné odmeny, ale aj o velmi zaujimave vecné ceny od partnerov podujatia. Napríklad všetci traja víťazi z oboch divízii dostanú veľký sud motorového oleja značky LIQUI MOLY. Takže motivácia pre jazdcov je vysoká, navyše stať sa kráľom na Troch kráľov jubilejného ročníka je veľou výzvou pre každého štartujúceho jazdca AUTOslide.

Tibor Szabosi;co8c9941-3.jpg

Kto si stúpne na stupienky najvyššie a odnesie si titul a ceny sa dozvieme už v nedeľu 6. januára v Žarnovici! Ešte stále vstupenky za zvýhodnené ceny môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

 Tibor Szabosi;co8c0135-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri