Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Prvé podujatie PD AUTOSPORT CUP aj s online vysielaním

Wednesday, 01. 02. 2012 - 12:05, Zdenka Frývaldská   

Prvé podujatie PD AUTOSPORT CUP aj s online vysielaním

PD AUTOSPORT sa v roku 2012 rozhodol vyhlásiť zo svojich podujatí PD AUTOSPORT CUP. Aj keď sa presne nevie, koľko súťaží ho bude tvoriť, jasné je, že všetky sa budú konať v Košiciach alebo v ich okolí.

 

Peter Vranský;dobsinska-zima-2011-051.jpg

PD AUTOSPORT zastrešoval svoje podujatia pohárom už v roku 2010. Po menšej pauze sa teraz k tomu znovu vrátil, aby jazdcov motivoval k čo najlepším výsledkom. Pohár by mal širokej verejnosti priblížiť motoristický šport za pomerne nízkych finančných nákladov a jeho účelom je aj zvyšovať bezpečnosť cestnej premávky. Štartovať v ňom môžu osoby staršie ako 15 rokov za splnenia základných technických a bezpečnostných predpisov.

Peter Vranský;dobsinska-zima-2011-162.jpg

Prvým podujatím v sezóne 2012 bude už túto sobotu, 4. februára, Rally Sprint Košice. Uskutoční sa v známych Malinovského kasárňach na Moyzesovej ulici, pravdepodobne na zasneženom povrchu. Na trati dlhej dva kilometre sú naplánované tri súťažné kolá, no ich počet môže byť počas súťaže upravený. Zoznam štartujúcich je v týchto chvíľach už plne obsadený. Obsahuje 80 mien jazdcov, ktorí budú rozdelení do ôsmich súťažných kategórií podľa poháňanej nápravy a objemu motora. Preteky odštartujú v obvyklom čase o 9:30 h. a po nich, okolo 16:15 h. prebehne odovzdávanie cien.

Štefan Gombala;img-6856-2.jpg

Predstavitelia firmy Talk Fusion sa rozhodli na tomto podujatí predstaviť nový produkt na slovenskom trhu, ktorého súčasťou je aj online vysielanie nahrávaného videa. Ak sa podarí dohodnúť podrobnosti, určite v najbližších dňoch pripojíme link na živé vysielanie pre tých, ktorí sa pretekov nemôžu z nejakých dôvodov zúčastniť. Veríme, že sa to podarí a prajeme aj súťažiacim veľa šťastia.

Zdenka Tamášová

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri