Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Prvé pódiové umiestnenie v sezóne pre Pettera Solberga

Monday, 09. 05. 2011 - 09:16, Katarína Ďurecová   

Prvé pódiové umiestnenie v sezóne pre Pettera Solberga

Petter Solberg obsadil na Rally Sardínia tretie miesto, čo je jeho prvé pódiové umiestnenie v sezóne. Solberg síce najskôr viedol, ale technický problém s výpadkom turba, ktorý ho postihol už počas druhej rýchlostnej skúšky ho stál vyše pol minúty a de facto ho vyradil z boja o víťazstvo.

Aj napriek tomu má však Solberg z premiérového pódia v tejto sezóne veľkú radosť: „Som veľmi šťastný. Mám za sebou dobrú rally a som spokojný so svojou rýchlosťou a predstavením. Kto vie, čo by sa stalo, ak by som nemal ten problém s turbom. Celý víkend sa išlo naplno a ja som si to veľmi užíval! Pódium je pre mňa a pre tím veľmi dôležité a vďaka tomu sa cítim silnejší ako kedykoľvek predtým. V Argentíne bude možné úplne všetko!", komentoval svoj výsledok zo Sardínie vždy extrémne pozitívne naladený Solberg.

Willy Weyens;d3-solberg-585.jpg

V celkovom poradí jazdcov je Petter Solberg na piatom mieste s 46 bodmi a na lídra Sébastiena Loeba stráca priepastných 54 bodov a na jazdca pred ním - štvrtého Jariho-Mattiho Latvalu je jeho strata 22 bodov. Solberg však boj o titul určite len tak nevzdáva.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri