Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Prvé duny a pokles na piatu priečku

Wednesday, 17. 10. 2012 - 12:29, Michal Kostka   

Prvé duny a pokles na piatu priečku

Druhá etapa OiLibya Rallye du Maroc zaviedla účastníkov do dunových polí oblasti Erg Chebbi. Elisabete Jacinto dokončila etapu na piatom mieste medzi kamiónmi. Rovnaká priečka patrí tímu Oleoban / MAN Portugal aj v celkovom hodnotení. Aj po tomto prepade zostáva cieľ rovnaký; bojovať o pódiové umiestnenie.

„Dnešná etapa bola dlhá a náročná. Stratili sme veľa času pri početných prejazdoch dunami. Piesok je stále našou slabinou. Napriek ťažkostiam sme dnes odviedli dobrú robotu. Zatiaľ nič nie je stratené, stále je dosť času polepšiť si. Zajtra sa o pokúsime o výsledok podľa našich predstáv," povedala po druhej etape Elisabete Jacinto.

Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

Tímový koordinátor Jorge Gil vysvetľuje, v čom spočíva strata ktorú tím nabral: „V prvom rade si treba uvedomiť, že po technickej stránke kamión prešiel mnohými výraznými zmenami a nie všetko funguje ako by malo. Preto radšej poľavíme v nárokoch, ako by sme mali kamión poškodiť. Táto rally nám slúži ako test, aby sme vedeli čo ešte treba zmeniť a vylepšiť tak, aby sme v budúcnosti z toho profitovali."

Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

Počas tretieho súťažného dňa opustí karavána región Erfoud a vydá sa smerom k Zagore. Tretia etapa bude rýchla, s občasnými dunami a obávaným pieskom fesh-fesh.

Poradie po druhej etape:
1. Gérard de Rooy, Rom Colsoul, Darek Rodewald   (IVECO)  6:59:30
2. Miki Biasion, Bart de Gooyert, Giorgio Albiero   (IVECO)   7:36:27
3. Fits van Eerd, Charly Gotlib, Peter Vervoort   (DAF)   8:38:02
4. Peter van den Bosch, Wouter Rosegaar, Patrick Bouw   (DAF)   8:46:12
5. Elisabete Jacinto, Jose Marques, Marco Cochinho   (MAN)   8:57:59



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri