Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Proton na Barum Rally uspel

Wednesday, 31. 08. 2011 - 21:33, Katarína Ďurecová   

Proton na Barum Rally uspel

Malajský tím Proton môže považovať Barum Czech Rally Zlín za úspešnú. Obaja jazdci tohto tímu - PG Andersson i Giandomenico Basso rally dokončili a PG Andersson navyše i berie dva body za deviate miesto.

„Počas celého víkendu som mal dobrý pocit a rally som si skutočne užíval. Páčili sa mi rýchlostné skúšky a taktiež sa auto zlepšilo v oblasti motora a šasi. Cítim, že auto už poznám a to znamená, že môžem viac a viac jazdiť na limite. Je to dobré", hodnotí deviaty z Barum Rally PG Andersson.

Katarína Ďurecová;img-2603-2.jpg

„Som šťastný. Bola to veľmi ťažká rally, ale som šťastný. Na aute sme rôzne veci vylepšili a pre nás je najdôležitejšie, že sme došli do cieľa a získali pre tím dobrý výsledok. Ukázali sme, že auto je spoľahlivé a to je dobré znamenie", pridáva sa k Anderssonovmu vyjadreniu i Giandomenico Basso, ktorý obsadil v Zlíne konečné 13-te miesto.

Tibor Szabosi;co8c8843-3.jpg

„Sme spokojní s tým, ako prebehol celý víkend. I keď sme mali nejaké defekty a zopár menších výletov mimo trať, nakoniec sme na tomto podujatí ukázali význačný krok vpred vo vývoji Protonu Neo Satria S2000. Pri pohľade na to, kde sme boli pred 12-timi mesiacmi sa nám podarilo zmenšiť medzeru medzi nami a autami na čele na polovicu, čo ukazuje veľký progres. Ukázali sme, čoho sme schopní. Taktiež ale nemáme žiadne ilúzie a vieme, že na aute je ešte veľa roboty. Veríme, že sme na tej správnej ceste a vieme, na ktoré oblasti auta sa v rámci vývoja zameriame najbližšie", pozitívne hodnotí siedme podujatie tohtoročného kalendára IRC i šéf Protonu Motorsports Datuk Abdul Razak Dawood.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri