Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Procar Speed sa chystá do neznámeho prostredia

Wednesday, 18. 05. 2011 - 17:30, Miroslav Majláth   

Procar Speed sa chystá do neznámeho prostredia

Už nadchádzajúci víkend odštartuje tretie podujatie seriálu DMACK Tyres Rally 2011 na súťaži pod názvom XII. Rally Tríbeč. Košický Procar Speed na štarte samozrejme chýbať nebude.

Dávid Rakuščinec;img-5778-5.jpg

„Ideme do pre nás absolútne neznámeho prostredia. V Topoľčanoch som nikdy nebol a tak som vlastne zvedavý ako to tam vôbec vyzerá. Na súťaž sa samozrejme veľmi tešíme, osobne by som bol rád ak by takýchto súťaží bolo viacej. V našej triede bude zase poriadny nátresk, prihlásených je v nej trinásť posádok. Verím, že sa nám bude dariť a podarí sa urobiť dobrý výsledok," povedal Roman Grendel.

Jozef Pisch;1t1u0302-1.jpg

Posádka Procar Speed Teamu sa na súťaži v Topoľčanoch predstaví s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX, v stabilnej zostave Roman Grendel - Zuzana Lieskovcová, čiže rovnako ako sme ich mali možnosť sledovať aj na úvodných dvoch súťažiach tohtoročnej sezóny.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri