Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Prípravy na jubilejný Rajd Rzeszowski

Monday, 01. 08. 2011 - 09:20, Daniel Mandzi   

Prípravy na jubilejný Rajd Rzeszowski

Len o pár dní sa Poľský Rzeszow stane opätovne centrum záujmu rally pozitívnych. Členovia JMP RACING TEAMU tiež finišujú prípravami na túto udalosť.

 

Tibor Szabosi;co8c6920-1.jpg

Mário Csente : Prípravy naozaj vrcholia a robíme všetko preto, aby sme v Rzeszowe uspeli čo najlepšie. Ide nám naozaj o veľa. V priebežnom hodnotení  MSR sme v našej triede 3 ( vozidlá skupiny N nad 2000cm³) na druhom mieste a rozdiel medzi  prvým a nami je 1 bod a tak by práve Rzeszow mohol byť pre nás rozhodujúci. Ako vieme, Rally Bratislava je opäť zrušená takže pred nami okrem Poľska sú len Košice a kedže našich súperov ani v najmenšom nepodceňujeme naozaj musíme využiť každý jeden kilometer v Poľsku. Okrem toho bude zaujímavé sa porovnať aj s Poľskými posádkami  . Ako spolujazdec ku mne do súťažného auta zasadne opäť Petr Tešínský a ja verím, že to bude ešte lepšie ako na Lubeníku.  Snáď sa nám podarilo odstrániť aj drobné nedostatky na aute a všetko bude fungovať tak ako má. Verím a dúfam že sa nám podarilo prelomiť sériu neúspešných pretekov ktorá nás strašila a prenasledovala  od minulej sezóny.

Jozef Pisch;1t1u1409-1.jpg

Veľmi sa tešíme na náročné, a nám ešte vždy cudzie poľské rýchlostné skúšky, aj perfektnú atmosféru ktorú dokážu poľskí kibici vytvoriť. Verím že sa nám naozaj podarí dobre si zajazdiť a aj pripísať si cenné body do bodovania MSR. Ďakujeme všetkým ktorí nám fandia a držia palce, ako aj všetkým ktorí sa podieľajú na tom, aby sme v Poľsku mohli odštartovať.

Držte nám palce.

JMP RACING TEAM

Tibor Szabosi;co8c6330-2.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri