Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Príď si zajazdiť na Pezinskú Babu, staň sa pretekárom!

Wednesday, 05. 09. 2007 - 13:10, T. Szabosi   

Príď si zajazdiť na Pezinskú Babu, staň sa pretekárom!Automobilové preteky Slovakia - Motorsport sú zamerané na čo najširšiu oblasť nadšencov motoristického športu - nelicencovaných jazdcov v rámci programu "šport pre všetkých - športom proti drogám". Využite jedinečnú možnosť štartu na svojom automobile. Na rovnakej trati ako Majstrovstvá Európy s meraním časov a štartovým číslom.

Tibor Szabosi;1t1u4132.jpg

Preteku sa môžu zúčastniť všetci záujemci, ktorí prídu na svojich automobiloch, ktoré buď stratili homologáciu FIA (bývalé pretekárske automobily) alebo sériové či tuningové automobily. Jazdec je povinný si priniesť prilbu, športové oblečenie, obuv a nemusí vlastniť vodičský preukaz. V rámci bezpečnosti cestnej premávky je vhodnejšie vyskúšať si svoje schopnosti na uzavretej trati ako v bežnej premávke.

Tibor Szabosi;1t1u8005.jpg

Profesionálny motoristický šport je finančne veľmi náročný a tak sa vám snažíme vytvoriť možnosť zapretekať si s vašimi automobilmi pod dohľadom skúseného organizátora s plným zabezpečením trate na úrovni Majstrovstiev Európy. Štartovné je 1000,- Sk na jeden pretek. V rámci bezpečnosti môže mať pretekár maximálne 1/2 PHM v nádrži. Technické preberanie je v piatok od 14.00 do 22.00 hod. a v sobotu a nedeľu od 8.00 do 12.00 hod.


Jozef Studenič
Slovakia Motorsport





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri