Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Preteky na Pezinskej Babe zrušené!!!

Monday, 20. 06. 2011 - 18:31, T. Szabosi   

Preteky na Pezinskej Babe zrušené!!!

Vážení športoví priatelia,

na základe výsledkov z terénneho geologického mapovania porúch na ceste č.II/503 Pezinok - BABA, vydal Obvodný úrad pre správu ciest dňa 25.3.2011 obmedzenie pre osobnú a nákladnú dopravu a zakázal všetky športové podujatia. Napriek tomu náš realizačný team podujatia ME BABA požiadal úrady aby prehodnotili všeobecný zákaz športových podujatí tak aby sa nevzťahoval na podujatie Majstrovstvá Európy BABA, ktoré je jediným pretekom pod vedením FIA. Po viac ako 90 dňoch sa nám podarilo zmeniť názor vlastníka cesty BSK na uvedené podujatie a dostali sme stanovisko, ktoré nebránilo usporiadaniu podujatia. Na základe tohto stanoviska sme požiadali všetky úrady a policajné orgány o povolenie usporiadania preteku.

Tibor Szabosi;t2c0548.jpg

Dňa 15.6.2011 nám však prišlo stanovisko správcu cesty Regionálne cesty a.s. Bratislava, ktorý vo svojom stanovisku posunul rozhodnutie o povolení podujatia na Obvodný úrad Pezinok a zároveň rozhodnutie podmienil prihliadnutím na správu geologického mapovania od spoločnosti ENGE tech s.r.o. V tejto správe je však jednoznačne odporúčané s okamžitou platnosťou zakázať všetky iné aktivity. Na základe uvedeného stanoviska správcu cesty nám ostatné úrady nepovolia usporiadanie preteku.

 Tibor Szabosi;co8c4513.jpg

Náš organizačný team vyvinul všetky potrebné aktivitu za záchranu uvedeného podujatia avšak vplyv zodpovednosti je väčší ako snaha dosiahnuť kompromis pri realizácií tohoto podujatia. Náš cieľ bol pozdvihnúť podujatie Majstrovstiev Európy aby sme v povedomí Európskej motoristickej verejnosti dosahovali vrcholovú úroveň. Napriek maximálnej snahe však musíme s poľutovaním oznámiť skutočnosť , že podujatie Majstrovstiev Európy v SR - Pezinok BABA nemôžeme v roku 2011 zorganizovať.

Tibor Szabosi;co8c3486-1.jpg

Pevne veríme, že postoj nášho organizačného teamu bude prijatý s pochopením. 

s pozdravom
Viliam Liedl



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri