Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Premiérová Slovácká rally 2024 v Kyjove pozýva

Monday, 15. 07. 2024 - 08:50, Miroslav Majláth   

Premiérová Slovácká rally 2024 v Kyjove pozýva

Po štyridsať ročnej prestávke odštartuje v dňoch 10. – 11.8.2024 Slovácká Rally v Hodoníne na Morave. Po dlhom plánovaní organizátor už teraz finišuje s poslednými prípravami.

 

T. Szabosi;jm1a7857-1.jpg

A keďže súťaž odštartuje už o mesiac, prihlasovanie na podujatie bolo spustené v nedeľu 14.7.2024. Súťaž je zaradená do kalendáru ČMPR, pričom organizátor pripravil osemdesiat ostrých kilometrov na troch samostatných úsekoch. Zatiaľ čo rýchlostné skúšky Rajčárna a Moravský Žižkov sa budú konať na rýchlych hrebeňoch medzi vinicami, Rýchlostná skúška Koryčany bude viac technická pričom jej trať bude prechádzať lesom. Servisná zóna sa bude nachádzať v bývalom vojenskom areáli tzv. Vodní cvičiště Hodonín. Tu bude mať svoje sídlo aj riaditeľstvo súťaže, budú tu prebiehať aj administratívne a technické preberania.

T. Szabosi;asf73271-2.jpg

Organizátor by chcel aj touto cestou pozvať všetky súťažné posádky, nielen kmeňové zo seriálu ČMPR, ale aj iné. Súťaž sa bude konať iba pár kilometrov za hranicami so Slovenskou republikou, pričom práve túto súťaž môžu využiť slovenské posádky na test pred ďalšími súťažami.

T. Szabosi;jm1a8304-1.jpg

Všetky informácie sa dozviete na oficiálnej web stránke organizátora www.slovacka-rally.cz kde sú zverejnené aj Zvláštne ustanovenia k podujatiu a kde je od nedele 14.7.2024 zverejnená aj prihláška.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri