Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Pre Mikkelsena bude Portugalsko niečím novým

Wednesday, 10. 04. 2013 - 09:40, Zdenka Frývaldská   

Pre Mikkelsena bude Portugalsko niečím novým

Andreas Mikkelsen po úspešnom tréningu na Fafe Rally Sprint odštartuje na pripravovanej portugalskej rally. Bude sa snažiť neurobiť žiadnu chybu.

 

GEKO Ypres Rally;mg-0749-2.jpg

Obľúbenec ženskej fanúšikovskej základne, mladý Andreas Mikkelsen, odštartuje na blížiacej sa Vodafone Rally de Portugal za Volkswagen Motorsport. Na preteky sa už teší a verí, že je dostatočne pripravený: "Už sa nemôžem dočkať štartu Rally Portugal. Konečne si naostro odskúšam nové auto aj na súťažnej trati. Po dvoch úspešných sezónach v IRC, mám pocit, že som pripravený na preteky vo WRC. Myslím, že Rally Portugalsko je jedným z najťažších podnikov v kalendári svetového šampionátu. Jazdil som tam v roku 2007, takže to pre mňa bude prakticky nová súťaž. Nesmiem urobiť žiadnu chybu, potrebujem sa čo najviac naučiť a hlavne dokončiť rally. Na výsledky sa budem zameriavať neskôr", informoval Mikkelsen.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri