Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kuipers: "Chcem priniesť z Portugalska nejaké body..."

Tuesday, 09. 04. 2013 - 17:23, Zdenka Frývaldská   

Kuipers:

Juha Hänninena zastúpi na portugalskej rally Dennis Kuipers. Svoju poslednú svetovú rally absolvoval presne pred rokom na rovnakom podujatí.

 

Rally de Portugal;2day098.jpg

"Aj keď rozhodnutie môjho štartu prišlo dosť neskoro, veľmi ma to potešilo a už sa neviem dočkať ďalšieho podujatia WRC. Dlho som nejazdil, a tak bude chvíľu trvať, kým sa dostanem do tempa, ale v Portugalsku som štartoval aj minulý rok, takže to bude jednoduchšie. Jednou z najväčších výziev je pre mňa 52-kilometrová skúška počas posledného dňa. Pripomína mi to rýchlostnú skúšku z Jordánska, ktorú som absolvoval pred pár rokmi. Nebolo to najjednoduchšie, ale užil som si ju a teraz sa teším na túto. Ide o podujatie, na ktorom sa môže toho veľa stať. Verím však, že prinesiem domov čo najviac bodov pre seba i pre tím", povedal Kuipers v tlačovej správe Qatar M-Sport.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri