Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Pozvánka na Autoslalom Piešťany

Wednesday, 24. 06. 2009 - 07:34, T. Szabosi   

Pozvánka na Autoslalom PiešťanyDovoľte mi pozvať Vás vyskúšať si náš pretekársky automobil a zapretekať si na ňom na pretekoch v automobilovom slalome na letisku v Piestanoch v sobotu 27.6.2009.


Erik Toček;94.jpg

DÁTUM: 27. jún 2009 - sobota

MIESTO: Piešťany - letisko (CARAT TUNING PARTY 5)

TRAŤ: 1300 m, jednosmerná

Trať opäť postaví Vlado Friedl s tímom PRO RACING ®, ktorý slalom aj zabezpečuje.

Erik Toček;130.jpg

TRIEDY:
do 1600 ccm
do 2000 ccm
nad 2000 ccm

PRIEBEH: Minimálne trištvrte hodinu pred časom štartu registrácia na mieste, nalepenie štartovného čísla, zoznámenie sa s traťou, jeden tréning, dve súťažné jazdy. Kto zmešká registráciu na mieste, môže prísť o svoje miesto, lebo toto bude prepustené záujemcom na mieste.

HODNOTENIE: Vyhodnocuje sa lepšia jazda, nie súčet. Za zhodenie alebo posunutie každého kužeľa sú k času pripočítané 2 trestné sekundy, za vynechanie bránky 10 s.

Erik Toček;185.jpg

ŠTARTOVNÉ: 10 Eur (je nutné zaplatiť aj vstupné na zraz CARAT TUNING PARTY 5)

AUTOMOBILY: Prednostne vlastné automobily
Tím PRO RACING ® každému záujemcovi umožňuje prenajať si pretekársky automobil Nissan Sunny GTI, ktorý je vybavený diskami OZ Racing so súťažnými pneumatikami SLICK (popoludní), prípadne sériovými pneumatikami (dopoludnia). Cena jeho prenájmu spolu so štartovným je 45 Eur na sériových pneumatikách a 80 Eur na pretekárskych pneumatikách SLICK. V prípade, že si náš pretekársky automobil prenajme menej ako 5 záujemcov, môže tím túto možnosť zrušiť kvôli neúmerným nákladom, o čom by bol každý záujemca informovaný. Dúfame, že k tejto situácii nepríde.

Erik Toček;306.jpg

UPOZORNENIE: Na miesto konania pretekov sa dostav minimálne 45 minút pred Tebou zvoleným časom štartu, aby si sa ešte na mieste zaregistroval, dostal štartovné čislo a pripravil sa na štart Tvojich jázd.

Pozdravuje a na stretnutie na starte pretekov sa tesi

Vladimir FRIEDL





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri