Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Poznáme majstra SR v pretekoch automobilov do vrchu

Tuesday, 29. 09. 2009 - 00:50, T. Szabosi   

Poznáme majstra SR v pretekoch automobilov do vrchuKomplikovanú tajničku v boji o absolútneho majstra Slovenska v PAV rozlúštili Krajčiovci, ktorím bolo jasné, že 2,0 l formula nestíha Martinov Koišov Focus a tak vytiahli zbraň väčšieho kalibru - LOLA F3000. Stratégia bola jasná: Andrej jazdiť 1,18 s, Jaro 1,19 s, čo bude stačiť na Martina, pretože ten sa pod 1,20 s sa nedostane. Ľahko naplánovať, ťažšie realizovať.

Tibor Szabosi;_dm30639.jpg

No obidvaja Krajčiovci dokázali splniť svoj plán a zatiaľ čo v sobotu to boli len sekundičky, v nedeľu už Andrej stabilne jazdil 1,15 s. Tajnička rozlúštená, absoltútny majster je Andrej Krajči. Na Ostrej Lúke predviedol profesionálny výkon a potvrdil, že je skutočný majster volantu.

Tibor Szabosi;_dm30713.jpg

Vicemajster Martin Koiš za danej situácie nemal inú šancu len jazdiť stabilné časy na úrovni 1,21 s a čakať na nejakú chybu súperov. Tá však neprišla a Koišovcom patrí 2. miesto.

Tibor Szabosi;_dm33121.jpg

Posledné preteky sezóny boli dramatické, miestami až príliš zaťažené emóciami a tak si nechajme nejaký čas, kým horúce hlavy ochladnú a zhodnotenie roku 2009 si necháme na pozdejšie.

Peter Mozola






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri