Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Posádky Styllex Motosport na Rally Prešov 2011 v prvej desiatke

Sunday, 01. 05. 2011 - 22:38, Daniel Mandzi   

Posádky Styllex  Motosport na Rally Prešov 2011 v prvej desiatke

Na Rally Prešov 2011 získali prvé miesta vo svojich kategóriách a triedach všetky tri posádky tímu Styllex motorsport. Pribudlo aj ďalšie prvenstvo v súťaži tímov.  Jozef Béreš ml. - Róbert Müller na vozidle Škoda Fabia S2000 vyhrali Rally Prešov 2011 absolútne v silnej konkurencii profesionálnych jazdcov i WRC vozidiel. Celkovo tak naďalej vedú v priebežnom hodnotení DMACK Tyres RALLY 2011 MSR. Juniorská posádka Martin Koči - Imrich Ferencz na vozidle Citroën C2 R2 MAX skončila na 8. mieste absolútne a vyhrala triedu 6. Hneď za nimi obsadila 9. miesto rally legenda Jozef Béreš st. so spolujazdcom Tomášom Klímom na Audi Quattro Coupé a na rampe si prevzali aj víťazný pohár za triedu F4.

Tibor Szabosi;co8c0521-3.jpg

Posádka Jozef Béreš ml. - Róbert Müller štartovala na Rally Prešov 2011 s podporou ŠKODA Auto Slovensko. „Išlo sa nám veľmi dobre, akurát nás prekvapili nejaké zákruty  na Cemjate v prvom prejazde. Nemysleli sme, že sa bude tak šmýkať. Prvú rýchlostnú skúšku sme prešli opatrne. Druhú a tretiu RS sme poznali, lebo sa išli na Rally Košice. Ten asfalt tam hrozne šmýka. Čakali sme, že to zmokne, ale nakoniec to zmoklo len veľmi málo. Po odstúpení Grzyba sme už mali veľký náskok, auto fungovalo bez problémov, takže sme sa sústredili už len na dojazd do cieľa," povedal Béreš ml.

Tibor Szabosi;co8c1269-3.jpg

Martin Koči a Imrich Ferencz prešovskú súťaž brali ako prípravu na preteky Rally Český Krumlov, ktoré idú v rámci Citroën Racing Trophy CZ 2011. „Trať bola náročná, ale zároveň pekná. Myslím si, že súťaž pre nás splnila účel a teší nás, že sme vyhrali našu triedu," zhodnotil preteky Koči.

Tibor Szabosi;co8c1090-3.jpg

Legendárne vozidlo Audi Quattro Coupé aj napriek technickým problémom úspešne dorazilo až do konečného cieľa. „Na 3 rýchlostnej skúške nám asi v polovici vypadla jedna šróba, vyskočilo nám spodné rameno a začalo nám lietať koleso. Museli sme veľmi spomaliť, aby sme došli do cieľa RS. Stálo nás to asi 1 minútu 40 sekúnd. Takže do konca súťaže sme mali čo doháňať. Mali sme aj defekt, ale nakoniec všetko dobre dopadlo. Vyhrali sme vo svojej triede, aj absolútne dobre stojíme, divákov sme zabavili a aj my sme sa dobre cítili," povedal Béreš st.

Tibor Szabosi;co8c0660-4.jpg

Absolútne poradie Rally Prešov 2011

1. Béreš - Müller (Škoda Fabia S2000) 55:16,0 min.
2. Chuchala - Heller (Subaru Impreza WRX STi) +2:53,9 min.
3. Cserhalmi - Omelka (Mistubishi Lancer EVO IX) +3:31,5 min.
.......

8. Koči - Ferenz (Citroën C2 R2 Max) +5:59,7 min.
9. Béreš - Klíma (Audi Quattro Coupé) +6:46,0 min.

Tibor Szabosi;co8c1441-4.jpg

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri