Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Posádka SuperWinch Trophy Teamu, druhá na MSR v Off Road Triale

Friday, 29. 10. 2010 - 20:42, Tereza Talajová   

Posádka SuperWinch Trophy Teamu, druhá na MSR v Off Road Triale

I keď doménou 1. slovenského Trophy Teamu rozhodne nie je kategória Off Road Trial, výzva na pomeranie si síl s domácou konkurenciou bola silnejšia.

Technika trialových špeciálov si vyžaduje úpravy, ktoré sa s tými, ktoré sú žiaduce na súťažiach typu trophy, príliš nestretáva. Hneď prvé technické preberanie nás poslalo do kategórie PM, teda medzi autá spravidla s portálovými nápravami, ale predovšetkým s trojicou uzávierok diferenciálov, ktoré u nás nie sú natoľko nevyhnutné, či smerovými brzdami, silnými posilňovačmi riadenia a predovšetkým prevýkonovanými agregátmi pod kapotou.

stefan-malak-1.jpg

Nie je jednoduché si zvyknúť, že spolujazdec z auta vystúpiť a ukázať správnu stopu nemôže, že navijaky sú tu iba nežiaducou príťažou, a že vykolíkovaný smer je záväzný a lepšiu cestu si tu človek nevyberie. Stojky na prednom, či zadnom nárazníku sú tu pravidelné. Tam, kde sa počas trophy súťaže uväzujeme strechami o stromy, sa tu buď kotúľame..., alebo to dáme! Jednoducho iný svet. Istým spôsobom adrenalínovejší, istým pohodovejší. Kotúľame sa tu síce častejšie, no vždy je tu množstvo ľudí, ktorí nás raz dva postavia späť na kolesá.

Naše Suzuki JimUAZ tu však rozhodne hanbu neurobilo. Vzhľadom na fakt, že kategória PM bola pomerne biedne zastúpená, je síce titul vicemajtrov trochu darovaný, no nebola to jedna sekcia počas celej sezóny, kedy sa nám dokonalý trialový špeciál Roba Kráľa podarilo pokoriť.

stefan-malak-2.jpg

Obe naše Suzuki čaká počas nadchádzajúcej medzisezónnej prestávky opäť mnoho vylepšení. Tie nás neposunú iba v ústrety úspechom v najťažších navijakových pretekoch, ale i medzi špičku kategórie Off Road Trial. A o rok to bude minimálne tesnejšie!

Ďalšie informácie o SuperWinch Off Road Trophy Teame nájdete na stránke www.protech4x4.sk.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri